Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Echipamentul de camping esențial: fierăstrău pentru camping

Oamenii care fac multe drumeții utilizează de ceva timp diverse instrumente de tăiere. Din fericire, în prezent, putem cumpăra din ce în ce mai multe piese speciale, printre care se numără și fierăstrăul pentru camping pliabil. Cu toate acestea, în cazul soluțiilor inovatoare, este extrem de important să alegem o piesă de calitate. În acest articol prezentăm în detaliu acest instrument revoluționar!

Istoria ferăstrăului

Un instrument de tăiere este o unealtă din oțel cu un cuțit cu dinți. Datorită acestui fapt, o parte mai mică poate fi tăiată dintr-un obiect mai mare cu cea mai mică pierdere de material. Aceste accesorii sunt utilizate de fapt în natură de mii de ani, deoarece în multe cazuri sunt necesare. Astăzi există variante drepte, circulare, curbate, cilindrice și.

 

Avantajele ferăstrăului manual

 

Marea avantaj a ferăstrăului manual disponibil în Magazinul online de armymagazin.ro este că sunt ușor de manevrat și sunt disponibile în versiuni cu sau fără întindere. Printre acestea se numără:

  • Ferăstrău de croitorie
  • Ferăstrău de gât
  • Ferăstrău curbat
  • Ferăstrău cu curele
  • Ferăstrău transversal
  • Ferăstrău de coadă de vulpe

Desigur, în funcție de ceea ce dorim să le utilizăm, putem alege între numeroase instrumente cu design diferit. Fie că este vorba despre un ferăstrău pentru tăierea curbelor, un ferăstrău pentru bricolaj sau un ferăstrău cu lamă pliabilă, fiecare are propriul său scop. Pentru excursii, merită să alegeți un ferăstrău de camping pliabil. Acesta poate fi purtat în buzunar, ascuns într-un rucsac sau chiar într-o poșetă de curea. În timpul drumețiilor pot apărea adesea probleme care necesită o unealtă de tăiere.

 

Fierăstrău de camping pliabil

 

Dacă știm că vom utiliza fierăstrăul manual în condiții de solicitare mai mare, atunci să alegem un accesoriu care să poată efectua orice fel de tăiere. Versiunile echipate cu lamă curbă și ascuțită își scot rumegușul din dinții de ferăstrău datorită designului lor. Fierăstrăul de ramuri de la M-Trap este fabricat din oțel și plastic, deci este un instrument foarte durabil. Mânerul este extrem de moale, astfel încât putem tăia aproape orice frunză sau ramă cu ușurință și fără probleme majore. Lungimea lamei este de 18 centimetri, iar lungimea totală a produsului este de 40 de centimetri.

Cu toate acestea, marele avantaj este că lama poate fi pliată, astfel încât există mai puține șanse să cauzeze răni. Poate fi scoasă oricând avem nevoie de ea, dar poate fi transportată în siguranță când nu este folosită.

 

De ce mai avem nevoie în timpul campingului?

 

Pentru drumeții, instalarea cortului, gătit, tăierea ramurilor și alte activități, pot fi necesare multe echipamente de camping de calitate. Un cablu mai gros poate fi util pentru a fixa anumite lucruri, iar un duș de camping de 20 de litri poate fi util pentru a te răcori.

Confortul poate fi garantat de hamacul mini Mil-Tec, iar spray-ul impermeabil StormProof poate îngriji impermeabilitatea accesoriilor. De asemenea, să nu uităm de scaunul de camping cu cooler, pe care îl putem instala oriunde și oricând avem nevoie. Dacă știm în avans că ne deranjează insectele, atunci merită să aducem cu noi o plasă de țânțari, pe care o putem pune în jurul hamacului.

Etichete legate de conținut: fierăstrău pentru camping
Speciale