Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Echipamente de vânătoare - ce merită împachetat?

Nu vrei ca înainte de vânătoare să uiți ceva important din echipament? Fă cunoștință cu instrumentele utile și pregătește-te în mod profesional!

Care sunt cele mai importante echipamente pentru vânătoare?

 

  • Lanternă: O lanternă cu rază mai lungă de acțiune ajută foarte mult atunci când trebuie să te orientezi în întuneric. Căratul echipamentului greu pentru vânătoare este în sine o provocare în cursul vânătorii. Deplasarea în condiții de vizibilitate redusă, fără iluminare corespunzătoare este extrem de periculoasă. Folosește o lanternă de înaltă calitate pentru a te orienta eficient chiar și după apusul soarelui. Lanternele din magazinul nostru web garantează condiții de vizibilitate perfectă și vor fi partenerii tăi de încredere în întuneric.

 

  • Trusă de prim ajutor: Ca și în cazul unei excursii sau a unei drumeții, este extrem de important să ducem o trusă de prim ajutor și pentru vânătoare. Dacă îți petreci timpul în natură, este întotdeauna recomandat să fii pregătit pentru accidente minore sau majore. O cădere poate produce vânătăi mai mici, dar și răni mai adânci. Pentru a opri sângerarea și pentru a dezinfecta rănile în mod corespunzător, ai nevoie de o trusă de prim ajutor. Trusa de prim ajutor trebuie să includă dezinfectant, comprese sterile, plasturi și pansament.

 

  • Cuțit, pumnal: Un cuțit ascuțit este un component esențial a echipamentului de vânătoare. În zilele noastre, există cuțite utilizate special pentru scopuri de vânătoare. Lama cuțitelor de vânătoare taie cu ușurință chiar și materiale masive, nici vegetația densă nu constituie un obstacol. Pe lângă lamele cuțitelor, merită să acorzi atenție și mânerului. Mânerele antiderapante te ajută să ții cuțitului stabil întotdeauna. Se recomandă depozitarea cuțitelor într-o teacă din material rezistent de înaltă calitate.

 

  • GPS, busolă, hartă: Toți utilizează deja GPS-ul pentru orientare, dar este important să fii pregătit și pentru situații offline. Harta clasică și busola oferă încă o orientare fiabilă. Dacă instrumentele digitale nu mai funcționează, este esențial să poți stabili traseul cu ajutorul hărții și busolei. 

 

Ce îmbrăcăminte să alegi?

 

Îmbrăcămintea de culoare camuflaj te ajută excelent să te contopi cu mediul înconjurător. Este recomandat întotdeauna să cumperi haine pe baza culorilor terenului concret de vânătoare. Îmbrăcămintea de camuflaj este disponibilă într-o varietate de nuanțe pentru a se potrivi perfect cu orice stil de mediu.

 

Este important să menționăm în cadrul articolelor de îmbrăcăminte pantalonii de camuflaj, deoarece pantalonii sunt unul dintre articolele de îmbrăcăminte supuse celei mai mari uzuri în timpul mișcării. Pantalonii confortabili de camuflaj oferă libertate de mișcare și loc suficient pentru a stoca câteva obiecte importante. Datorită materialelor puternice și rezistente la rupere ale pantalonilor Mil-Tec ACU RipStop, nu trebuie să-ți faci griji pentru plantele înțepătoare, și nici pentru de găurile cauzate de căzături. 

 

Accesorii suplimentare

 

Cărți și reviste: Adesea trebuie să aștepți ore în șir în timpul vânătorii, ceea ce poate fi plictisitor. Merită să te pregătești pentru astfel de situații și să pui în geantă câteva cărți interesante sau reviste de vânătoare. 

 

Spray repelent împotriva țânțarilor: Țânțarii sunt extrem de enervanți chiar și în timpul vânătorii și pot afecta în mod semnificativ capacitatea de concentrare. Dacă vânătoarea va fi într-un loc plin de țânțari, este recomandat să iei cu tine câteva spray-uri repelente împotriva țânțarilor pentru a ține la distanță insectele agresive.

Etichete legate de conținut: echipamente de vânătoare
Top vânzări