Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Drumeții de toamnă în natură

A venit în sfârșit vremea mai răcoroasă, când avem încă o mulțime de oportunități de a face drumeții. Ziua nu apune prea devreme, așa că putem petrece întreaga zi în aer liber. Totuși, nu este indiferent cu ce accesorii plecăm în aventură. Este extrem de important să avem mereu la noi cele mai de bază instrumente. Însă nu este ușor să le cărăm dacă nu avem un rucsac tactic adecvat.

Excursie de toamnă în natură

A venit în sfârșit vremea mai răcoroasă, când avem încă o mulțime de oportunități de a face excursii. Soarele nu apune încă prea devreme, astfel că putem petrece întreaga zi în aer liber. Totuși, nu este indiferent cu ce accesorii plecăm în aventură. Este extrem de important să avem mereu la noi cele mai de bază instrumente. Acestea însă nu sunt ușor de cărat dacă nu avem un rucsac tactic adecvat.

Majoritatea oamenilor pleacă în excursii de weekend, deoarece în timpul săptămânii avem puțin timp pentru plimbări mai lungi. Excursiile de o zi nu necesită o pregătire prea mare, dar totuși ar putea fi necesar un rucsac mai mare. Cu siguranță vom lua cu noi mâncare și băuturi, hartă - care poate fi utilă chiar și în era telefoanelor inteligente -, dar nu strică să avem câteva plasturi, repellent împotriva căpușelor și chiar o pereche de șosete de schimb. Niciuna dintre acestea nu este prea grea, dar fiecare ocupă spațiu, astfel că nu este o soluție prea confortabilă să plecăm la drum cu o geantă de șold și un sac de pânză.

Ce fel de rucsac să alegem pentru drumeții în natură?

Puțini oameni iau în considerare cât de importantă este mărimea și greutatea rucsacului. Doar de la sine poate fi obositor să ducem cu noi lucrurile menționate mai sus, nu este necesar ca rucsacul să adauge o greutate suplimentară pe umerii noștri. Chiar dacă îl ajustăm corect, dacă este greu și nu prea bine căptușit, atunci vom participa la o drumeție foarte inconfortabilă. Cel mai important aspect este că, în cazul în care mergem doar într-o drumeție de o zi, greutatea accesoriilor să nu depășească 10% din greutatea noastră corporală.

Oferta de genți tactice

În selecția noastră de produse din magazinul online vei găsi numeroase modele unice care îți pot fi de ajutor să iei totul cu tine în timpul drumețiilor. Un exemplu este produsul fabricat de M-Tramp, disponibil în patru culori diferite, ale cărui dimensiuni sunt extrem de practice. Varianta de 20 de litri este fără un cadru, iar în partea frontală are două buzunare pentru obiecte mici. Astfel, putem accesa rapid obiectele de care avem nevoie. În plus, curelele încrucișate sunt compatibile cu sistemul molle, permițând atașarea de accesorii suplimentare. Pe lateralele genții sunt amplasate cleme TUK, care asigură o fixare stabilă și ne permit să ajustăm dimensiunea potrivită. B07 este excelentă atât pentru drumeții scurte, cât și pentru cele lungi și poate fi folosită chiar și ca geantă școlară în anumite situații.

Există și geanta tactică Gurkha, disponibilă în opt culori, care este un model cu mai multe compartimente. Datorită zonei din spate căptușite, oferă un confort remarcabil utilizatorului, iar curelele ajustabile completează în mod optim. Printre culori se regăsesc kaki, negru, coyote, multicam, gri, digital gri, verde și camuflaj de pădure.

Pentru cei care caută o geantă de vânătoare în munți, o soluție excelentă poate fi modelul M-Tramp BW. Acesta este o replică a unui model mai vechi, realizat din bumbac și piele sintetică. Geanta maro este disponibilă în nuanțele verde măslini și negru și poate fi folosită chiar și în viața de zi cu zi.

Etichete legate de conținut: Tactical Rucsac
Speciale