Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Dispozitiv repelent portabil ThermaCELL Mosquito Repellent

Preţ:
186 lei
Numarul de piesa al Furnizorului: THEMR-300G
Număr articol: KEM126-THEMR-300G

Dispozitivele ThermaCELL sunt, indiscutabil, cele mai eficiente repelente portabile pentru tantari. Afirmatia nu este facuta doar de dragul marketingului, ci se bazeaza pe studiile mai multor oameni de stiinta printre care medicul Michael Perich, director al Institutului pentru Cercetare al Armatei SUA. Soldatii Statelor Unite folosesc aceste aparate in cele mai dificile conditii, de la jungle la mlastini.

Asigura o zona de aproximativ 21 m patrati de protectie impotriva tantarilor si a altor insecte care se hranesc cu sange. Eficienta ThermaCELL este aproape garantata, mai precis 98%.

Testat mai bine de doua sezoane de echipa noastra pe lacurile din Romania si cu rezultate uimitoare in toata lumea in zone precum mlastinile Floridei, ThermaCELL este unul dintre acele produse indispensabile datorita eficientei lui. Il veti aprecia la maxima valoare sau ii veti simti lipsa in serile cand tantarii sunt agresivi si va scot din minti.

Nu incercati sa comparati eficienta acestui aparat cu spray-urile clasice, spiralele aromate sau bratarile cu uleiuri esentiale. Indepartarea tantarilor se datoreaza pastilei imbibate cu D-Cis / Trans Allethrin, un insecticid identic natural cu Pyrethrin, gasit in floarea unei specii de crizantema (clasa Chrysanthemum). Substanta actioneaza la nivelul centrilor nervosi ai insectelor.

Cu ajutorul flacarii produsa de butelia cu gaz se incalzeste placa metalica pe care e montata pastila cu repelent, aceasta eliberand insecticidul prin vaporizare pe o suprafata de 5m x 5m in jurul aparatului. Din experienta proprie, va sugerez sa porniti aparatul cu 30min inainte pentru a beneficia de eficienta maxima.

Neexistand contact direct cu pielea, riscul provocarii de alergii sau iritatii este foarte scazut.

Vaporii degajati nu au miros si sunt invizibili. Nu sunt toxici pentru oameni sau animale de companie.

O singura pastila ofera protectie timp de 4 ore. O butelie contine gaz pentru aproximativ 12 ore de ardere continua. Aprinderea flacarii se face piezoelectric.

Pachetul ThermaCELL include:

1 x Aparat ThermaCELL

1 x Butelie cu butan

3 x Pastile cu repelent 

Disponibilitate: în stoc
Cantitate:

Videoclipuri pe YouTube

Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.
Scrieți opinia dvs.
Speciale