Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

De ce sunt utile și cum sunt pantalonii militari?

Soldații care sunt staționați în armată simt dorința de a fi acasă, în căldura familiei lor, însă aceasta nu le este permisă sau se întâmplă foarte rar. Cu toate acestea, ei doresc să se simtă într-un loc unde aparțin și să se întoarcă în siguranță acasă la soții și copiii lor. Culoarea de camuflaj a pantalonilor militari permite ascunderea și sentimentul de apartenență la grup. Totuși, exprimarea individualității este importantă chiar și în cadrul armatei.

În articolul nostru, vă vom dezvălui de ce sunt utile și cum sunt pantalonii militari.

Înțelesul utilizării îmbrăcămintei militare

Un pantalon bun și o bluză îl pot ascunde pe purtător oriunde, în cazul în care trebuie să meargă pe teren. Istoria camuflajului nu ar putea începe de nicăieri altundeva decât din pădure și din natură. În sălbăticie, aproape toate animalele încearcă să se ascundă într-un fel sau altul de ochii curioși și de prădători. Există o mulțime de metode spectaculoase prin care încearcă să păcălească inamicul.

Cu toate acestea, conceptul de camuflaj nu a fost clarificat până în 1890, când a fost scris într-o lucrare de către un zoolog numit Sir Edward Poulton. Până la popularizarea armelor de foc cu țeavă rigată în secolul al XIX-lea, soldații erau îmbrăcați în haine stridente. Cel mai bun exemplu în acest sens este că trupele militare britanice au luptat împotriva inamicului purtând tunici roșii.

Ca urmare a acestui lucru, lunetiștii au început să poarte haine cu culorile caracteristice pantalonilor militari actuali. Varianta albastră a început să se răspândească în secolul al XIX-lea. Apoi, cu un secol mai târziu, în timpul Primului Război Mondial, din cauza atacurilor aeriene, armata a trebuit să se camufleze din ce în ce mai mult.

Gama de pantaloni militari

În prezent, echipamentele cu imprimeu camuflaj nu sunt purtate doar de trupele militare, deoarece acestea fac deja parte din modă. Cei mai faimoși designeri aplică cu plăcere acest model, așa că nu este de mirare că în oferta noastră de pe magazinul online puteți alege dintre numeroase variante.

Avem, de exemplu, pantaloni militari cu buzunare, în varianta cu imprimeu camuflaj. Această replică a modelului popular maghiar se potrivește și ca pantaloni de lucru durabili. Avem o gamă de mărimi de la 48 la 62 din producția M-Tramp.

Dacă căutați o variantă monocromă, alegeți pantalonii militari verzi din moleschin, confecționați dintr-un material rezistent și durabil. Pantalonii au, de asemenea, orificii de ventilație. Lenjeria de jos este realizată din 100% bumbac și moleschin, o țesătură din fir de grosime medie.

O altă opțiune este pantalonul Mil-Tec cu model camuflaj. Pantalonul BDU, în realitate, face parte din uniforma de antrenament regulată a armatei americane. Designul său este extrem de practic și, nu în ultimul rând, un model foarte confortabil. Se descurcă excelent în fața capriciilor vremii, indiferent de continent. Această piesă de îmbrăcăminte este echipată cu șase buzunare: două deschise, două frontale, două buzunare duble pe spate și două buzunare laterale. Cele patru din urmă se pot închide cu nasturi, astfel încât să poți depozita în siguranță lucrurile mici.

Ce alte piese de îmbrăcăminte militară poți găsi la noi?

În magazinul nostru online poți comanda și rucsacuri tactice, care pot fi foarte utile atunci când trebuie să transporti mai multe echipamente cu tine. Această piesă practică, fără cadru, are o capacitate de 20 de litri și este prevăzută cu compartimente interioare. Stabilitatea este asigurată de cataramăle TUK de pe laterale. Este o alegere ideală pentru excursii mai lungi, drumeții, dar și pentru uzul cotidian.

Poți achiziționa de asemenea cămăși carouri cu mâneci lungi, cizme, precum și veste și pulovere în magazinul nostru online. Poți conta pe produsele noastre de înaltă calitate pe termen lung, deoarece compoziția materialului este întotdeauna excelentă.

Etichete legate de conținut: Echipament militar
Speciale