Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Cum este luneta pentru pușca pneumatică Walther 4x32?

O lunetă face ca tragerea cu pușca de agrement să fie mai ușoară și mai plăcută. Ea ar trebui folosită însă cu mare atenție, deoarece armele de dimensiuni mai considerabile pot fi deja prea mari pentru această lunetă pentru pușcă cu aer comprimat. Oare ce marcă merită să alegem, din punct de vedere al calității și al raportului calitate-preț? Oare Walther 4x32 ar fi într-adevăr una dintre cele mai bune opțiuni? Poți afla totul din acest articol!

 

Ce este luneta pentru pușca pneumatică?

 

O lunetă de bună calitate este un accesoriu esențial pentru pușca pneumatică. La ce se folosește acest accesoriu? Având în vedere că, în zilele noastre, armele atrag atât de multă lume în aer liber, mulți oameni au de-a face cu ele în fiecare zi. Unii sunt deja familiarizați cu toate detaliile produselor respective, dar mai puțin cu cele ale mărcilor mai exotice. Or, este posibil să ai nevoie de mai multe accesorii pentru arma ta pneumatică. Pe lângă muniție, vei avea nevoie de cel puțin un toc și o lunetă de calitate.

 

Luneta pentru pușca pneumatică este un dispozitiv care poate fi montat pe armă și care facilitează localizarea țintei. Lunetele pot fi montate ușor și rapid pe puști. Noi avem o gamă largă de modele din care poți alege. Dar care este cea mai bună alegere?

 

Care sunt caracteristicile lunetei Walther 4x32?

 

Dacă sunteți în căutarea unei arme pneumatice, luneta Walther poate fi perfectă pentru tine. Aceste produse de înaltă calitate, cu un raport calitate-preț excelent, sunt echipate cu lentile din sticlă. Corpul lunetei puștii pneumatice este fabricat din aluminiu și umplut cu azot uscat. Combinația dintre aceste două elemente asigură o imagine de calitate premium. Reticulul, care poate fi utilizat atât pe verticală, cât și pe orizontală, face ca produsul să fie deosebit de fiabil. Acest produse rezistente și la reculul puternic al armelor cu aer comprimat cu arc.

 

Celelalte caracteristici ale lunetelor 4x32:  • Strat de protecție avansată a lentilelor
  • Mărire de 4x
  • Lentila convergentă de 32 mm
  • Controalele sunt foarte practice
  • Corpul turnat este realizat dintr-un aliaj foarte rezistent 
  • Lentilele sunt de înaltă calitate
  • Produse impermeabile la vapori și apă
  • Reticul Mil-Dot iluminat și reglabil în șapte trepte pentru R12
  • Lungime: 256-315 mm
  • Greutate: 328-583 g

 

Lunetele Walther au un design sofisticat și proprietăți optice excelente. Produsele oferă o imagine luminoasă și clară chiar și în condiții de iluminare slabă. Modelul are o rază de acțiune de până la 30-50 de metri. Astfel, poate fi un companion credincios pentru orice vânător, soldat sau trăgător amator. Printre modelele disponibile la noi se numără Walther 4x32, varianta compactă și R12. 

 

Cum se pot utiliza luneta Walther?

 

Montarea lunetei disponibile în magazinul nostru online nu este deloc complicată. Deșurubezi șurubul inferior al fitingului cu ajutorul cheii Allen incluse în pachet. Mută luneta pe șina de 11 mm, menține-o și strânge ușor cele 2 șuruburi. Verifică luneta, dacă vezi bine ținta prin ea.

 

Pentru reglare, vei avea nevoie de o suprafață culoare albă, pentru a observa reticulul lunetei. Acesta trebuie să fie perfect net, pentru ca produsul de calitate să poată fi folosit corespunzător. Dacă reticulul este suficient de net, trebuie să strângi piulița, pentru ca mișcarea ocularului să poată fi blocată.

Etichete legate de conținut: walther 4x32
Speciale