Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Cu ce se ocupă producătorul Herbertz?

Marca germană Herbertz este o companie cu o istorie de 150 de ani și o tradiție îndelungată atât în producția, cât și în distribuția sculelor de tăiere. Compania a fost fondată la sfârșitul anilor 1800, așa că a avut suficient de mult timp pentru a ajunge la perfecție. Dar cu ce se ocupă mai precis producătorul Herbertz? Acest articol îți spune totul!

Istoria producătorului Herbertz

 

Compania are o istorie de 150 de ani. Fondată în 1868 de Carl Julius Herbertz în Klingenstadt, Solingen, a ajuns renumită în întreaga lume. În prezent, compania este condusă deja de cea de-a cincea generație. Ideea pentru compania Herbertz a provenit de un maestru ascuțitor și fabricant de cuțite, dar fondatorul a fost fiul său. El a fost și cel care a reconstruit fabrica distrusă în al Doilea Război Mondial. Datorită extinderii și dezvoltării continue, produsele companiei din magazinul nostru online sunt printre liderii de piață din Europa. 

 

Cu ce se ocupă producătorul Herbertz?

 

Cele mai importante produse ale mărcii sunt și în prezent cuțitele și instrumentele ascuțite. De exemplu, maceta Herbertz, care este o macetă cu un mâner din plastic. Datorită lamei de 45 cm, aceasta poate face atât munca de teren, cât și vânătoarea mult mai ușoară. Instrumentul, disponibil în husă din pânză, poate fi transportată și depozitată în condiții de siguranță. 

 

Briceagul Herbertz este considerat un cuțit de vânătoare. Lama este din oțel inoxidabil, iar mânerul este fabricat din lemn de pakka. Cântărește doar 113 grame, astfel încât oricine îl poate folosi cu ușurință. Desigur, poți alege dintr-o varietate de versiuni diferite, deoarece avem și cuțit pentru ciuperci și varianta multitool. Cuțitul multifuncțional are o serie de caracteristici care pot simplifica viața de zi cu zi. În plus față de diferitele scule, are un clește, un ferăstrău, o lamă, o pilă de unghii, un desfăcător de sticle și patru șurubelnițe diferite. De asemenea, vine cu o husă, ceea ce îl face extrem de ușor de transportat. 

 

În plus față de numeroasele bricege de calitate, compania comercializează și multe alte accesorii, printre care compasuri și ascuțitoare. Busola are un cadru metalic, 360 de grade și 640 de gradații, astfel încât îți permite să pornești la drum în siguranță. Gama ascuțitoarelor include o versiune din metal de înaltă duritate cu mâner de cauciuc pentru o prindere sigură. 

 

Cum arată gama de pumnale Herbertz?

 

Multora le place să folosească și pumnale. Fie că vânezi, pescuiești sau lucrezi în aer liber, o piesă de calitate îți poate fi utilă în multe situații. Printre versiunile disponibile în magazinul nostru, poți găsi variante cu husă din piele neagră și chiar pumnale de aruncat la țintă. Acesta din urmă este fabricat din oțel și are un mâner vopsit. Lama pumnalului, care este disponibil și în varianta cu capătul greu, are o lungime de peste 11 centimetri, iar lungimea sa totală ajunge la 21 de centimetri. Și această variantă vine cu o husă pentru un transport și o depozitare ușoară.

 

Mai multe produse Herbertz

 

Și dacă ai nevoie numai de accesorii, gama de produse Herbertz rămâne alegerea ideală. Cei interesați pot găsi la noi chiar și huse de la această marcă de prestigiu. Versiunile maro, cu o ținută puternică, sunt prevăzute și cu o ureche de fixare centură. Produsul este presat în formă de briceag, fiind perfect pentru un cuțit de 13 centimetri.

 

Indiferent de instrumentul ascuțit de care ai nevoie pentru munca sau hobby-ul tău, vei găsi aproape totul în magazinul nostru online. Fie că este vorba de cuțite, bricege, pumnale sau accesorii, vei găsi aproape tot ce ai putea avea nevoie!

Etichete legate de conținut: herbertz
Speciale