Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Conținutul setului de pușcă cu aer comprimat Umarex Perfecta

În zilele noastre, din ce în ce mai mulți oameni cumpără puști cu aer comprimat, iar cel mai bun mod de achiziționa o asemenea armă este într-un set. Avantajul este că nu trebuie să cauți accesoriile separat, ci poți face totul dintr-o dată. Dar oare ce conține setul de puști cu aer comprimat Umarex Perfecta? Află totul din acest articol!

Producătorul Umarex 

Umarex este o marcă fondată în Germania, specializată în distribuția de puști cu aer comprimat, pistoale cu gaze lacrimogene și de semnalizare și produse de paintball, cu sediul în Renania de Nord-Westfalia, în Arnsberg. Compania a fost lansată în urmă cu aproape cincizeci de ani, în 1972, iar succesul său a fost neîntrerupt de atunci. Gama sa de produse include arme cu CO2, pistoale și, bineînțeles, puști cu aer comprimat. Din magazinul nostru online poți achiziționa o gamă largă de arme și accesorii de la acest brand. 

Cum funcționează puștile cu aer comprimat

Este important de știut că, în cazul unei puști cu aer comprimat, muniția nu este expulzată din armă prin explozia prafului de pușcă. Glonțul este proiectat de aerul comprimat sau dioxidul de carbon. În cazul primului, poți cumpăra o versiune prepresurizată, în timp ce în cazul celui de-al doilea, gazul propulsor poate fi achiziționat sub formă de cartuș. 

De asemenea, este important de reținut că în Ungaria nu este necesară obținerea unui permis pentru armele cu energie mai mică de 7,5 J. În ceea ce privește calibrul, este vorba de o pușcă de 4,5 mm, care poate fi cumpărată de orice persoană cu vârsta peste 18 ani, fără permis. Aceste de tipuri de arme nu necesită nici înregistrare, astfel încât oricine poate avea cu ușurință acces la o pușcă cu aer comprimat sub 7,5 J. 

Setul de pușcă cu aer comprimat Umarex Perfecta

Produsul producătorului german este o alegere extrem de fiabilă, cu un raport calitate-preț excelent. Țeava lungă și ghintuită a puștii cu aer comprimat oferă o garanție pentru precizie. Pușca are o lunetă de 4 x 15 pentru o ochire perfectă, astfel încât succesul este aproape garantat. Nu trebuie să uităm însă nici de patul sintetic, care se potrivește perfect în mâna utilizatorului. 

Această pușcă cu țeavă basculantă este o alegere excelentă pentru începători. Țeava ghintuită și zăvorul basculant fac foarte confortabilă armarea puștii. Deoarece această armă nu are un vizor deschis, poate fi folosită doar cu o lunetă. Setul include o pușcă cu aer comprimat și luneta menționată mai sus, pe care nu va mai trebui s-o achiziționezi separat. 

Cele mai importante caracteristici ale Umarex Perfecta


 

  • Tipul armei: pușcă cu aer comprimat, cu țeavă basculantă, arc
  • Țeava ghintuită
  • Pat: sintetic
  • Energia maximă: 7,5 J
  • Lungimea totală: 111,2 cm
  • Lungimea țevii: 47 cm
  • Greutatea: 3,2 kg
  • Funcționare: nu are vizor deschis, funcționează cu lunetă
  • Producător: Umarex
  • Țara de origine: Germania

 

Cum funcționează această armă?

 

Ca și în cazul oricărei alte arme de foc, vei avea nevoie de muniție cu aer comprimat de calitat. În acest caz, merită să-ți achiziționezi Umarex Mosquito sau Cobra. Ambele sunt disponibile în pachete de cinci sute de bucăți. În timp ce prima este o versiune cu cap plat și corp cu nervuri, cea de-a doua este ascuțită și are, de asemenea, nervuri. Cobra este un pic mai greu decât Mosquito, dar nu există o diferență semnificativă între cele două tipuri de muniție. 

 

Ar fi o idee bună și să comanzi ținte de poligon, echipament de protecție și, eventual, unele accesorii de confort. Fie că este vorba de mănuși tactice, îmbrăcăminte reflectorizantă sau echipament de vânătoare, poți găsi aproape orice ai nevoie pentru antrenament în magazinul nostru online.
Etichete legate de conținut: umarex perfecta