Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Ce trebuie să știți despre pistolul Walther PPK?

În zilele noastre, gama de arme este din ce în ce mai variată, iar printre acestea se află și pistolul Walther PPK. Acest pistol de calitate este fabricat de producătorul german Umarex, care a avut un succes imens încă de la început. Tipul din anii 1930 a fost utilizat de germani chiar și în timpul războiului, dar de atunci a suferit câteva modificări minore. Dar să vedem ce trebuie să știți despre acest pistol!

Unul dintre cele mai de succes arme Umarex

Acest tip german poate fi, probabil, unul dintre cele mai copiate pistoale pe care le puteți găsi în prezent pe piață. Acesta i-a impresionat pe oameni și pe presă încă de la lansare. Umarex continuă să fabrice modelul PPK în uzina lor din Germania. Varianta originală a fost lansată la sfârșitul anilor 1920, iar o versiune mai mică, PPK, a fost introdusă doi ani mai târziu. Diferența principală dintre cele două constă în țeava mai scurtă și mânerul mai mic al celei din urmă, ceea ce se păstrează și astăzi.

Bineînțeles, aceste arme au ajuns pe piață într-un moment foarte oportun, deoarece au fost folosite de soldații germani în timpul războiului. Ele erau foarte apreciate atât de ofițerii Wehrmacht, cât și de piloții Luftwaffe. În acea perioadă, aproape toate fabricile germane au produs acest tip, astfel că popularitatea sa a crescut rapid.
 

Cele mai importante caracteristici ale pistolului Walther PPK
 

Pistolul Walther PPK de la Umarex, disponibil în magazinul nostru online, este unul dintre cele mai populare pistoale disponibile în prezent. Primele exemplare au fost prezentate în 1931, iar succesul lor a fost neîntrerupt de atunci. Modelul produs ca replică a PP a fost utilizat în principal de poliția germană în acele vremuri. A avut un succes atât de mare încât de atunci s-a continuat să fie fabricat din nou și din nou în fabricile germane.

Acest tip are un șină de metal și un mecanism de perforare nou conceput pentru cartușele CO2. Cu toate acestea, acesta nu este vizibil când privim arma lateral. Cheia Allen a pistolului face parte din mâner, astfel că aceasta este întotdeauna la îndemână. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți la șina puternică, deoarece generează un recul semnificativ.

Cărțile de mână ale PPK sunt realizate din plastic maro și negru. Cu toate acestea, americanii au lansat o versiune din oțel inoxidabil pe piață. Fanii lui James Bond cu siguranță au întâlnit acest tip, deoarece a fost pistolul de calitate folosit în filme.

Informații de bază despre Walther PPK:

 • Lungime: 155 mm
 • Lungimea țevii: 87 mm
 • Greutate: 560 grame
 • Înălțime: 102 mm
 • Viteză: 90 m/s
 • Energie maximă: 1,3 J
 • Calibru: 4,5 mm
 • Capacitatea cartușului: 15 bucăți
 • Tipul proiectilului: bile BB
 • Mecanism de tragere: cu ciocan, cu acțiune de revolvăr
 • Funcționare: cu CO2 de 12 grame, care necesită un cartuș separat
 • Principiu de funcționare: cu masă liberă blocabilă, țeavă fixă
 • Producător: Umarex
 • Originea: Germania

Ce alte pistoale puteți alege?

Dacă doriți să vă alegeți alte arme și accesorii de calitate din magazinul nostru online, ar trebui să aruncați o privire în selecția noastră imensă. Indiferent dacă este vorba despre produse suplimentare de la Umarex, variante Luger sau chiar cartușe și muniție, punem accent pe calitate.

Astfel, pe paleta noastră de produse se află, de exemplu, pistolul cu CO2 Luger P08 și modelul Umarex HPP. De asemenea, avem Beretta Elite II și, desigur, modelul Colt Python, un pistol cu CO2 și un dispozitiv de ochire reglabil.

Etichete legate de conținut: walther ppk
Speciale