Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Ce trebuie să știți despre funcționarea pistolului cu aer comprimat H&K 45 Co2

Majoritatea oamenilor ar crede că majoritatea armelor pot fi utilizate doar în condiții reale de luptă. Cu toate acestea, pistolul cu aer comprimat H&K 45 Co2 este o replică autentică, astfel încât chiar și trăgătorii de agrement pot să-l obțină.

Dar ce poate face acest produs Umarex? Ce îl face atât de special în comparație cu alte variante? În articolul nostru, vom prezenta detaliat produsul mărcii germane.

Lumea puștilor și pistolurilor Umarex

Producătorul german lucrează cu materiale de calitate excelentă, ceea ce duce la obținerea de arme durabile și solide. Utilizarea lor este întotdeauna fără probleme, deoarece funcționează în deplină siguranță.

Majoritatea modelelor sunt potrivite nu doar pentru specialiști, ci și pentru trăgătorii de agrement. Datorită designului lor, folosirea lor este întotdeauna o experiență autentică.

Există arme cu aer comprimat de înaltă calitate, cum ar fi variantele semiautomate, care sunt utilizate în principal pentru hobby-uri. Cu toate acestea, există țări în care aceste pistoale sunt folosite în armată și de forțele de ordine. În aceste domenii, aceste arme sunt excelente pentru instruire, deoarece sunt mai economice decât armele cu muniție reală.

În plus, majoritatea armelor Umarex au șine tactice care permit montarea ușoară a diverselor accesorii, cum ar fi lanternele, dispozitivele de ochire optică sau laserele. Aceste produse germane sunt de calitate superioară, nu doar pentru divertisment, ci și ușor de manevrat și rezistente.

Ce trebuie să știți despre pistolul cu aer comprimat H&K 45 Co2?

Arma pe care o puteți găsi în magazinul nostru online a fost lansată de producătorul german Heckler & Koch, care servește cerințele cumpărătorilor cu una dintre cele mai bune calități din lume. Produsele companiei de vârf specializate în arme de foc de înaltă calitate sunt durabile în timp. Versiunea cu aer a acestei arme a fost concepută pentru a trage cu succes gloanțe de mare putere, ceea ce face ca aceasta să fie folosită în principal de către armata și forțele de ordine.

Despre design, putem spune că este aproape identic cu modelul original, ceea ce este posibil deoarece Umarex are licența pentru producție. Ei pot utiliza logo-ul HK și pot reproiecta practic întreaga armă.

A fost construit din oțel solid, cu o parte canelată care ajută la armare. Acest aspect a fost acordat cu grijă pentru a asigura o similitudine cât mai mare cu modelul original. Pistolul cu aer funcționează cu cartușe de 12 grame, și în tija detașabilă se pot stoca 19 gloanțe.

Acest tip de armă este recomandat celor care iubesc lumea armelor de foc, dar nu își permit să dețină o versiune reală a pistolului .45.

Principalele caracteristici ale pistolului cu aer comprimat H&K 45 Co2:

• Funcționează cu cartușe de 12 grame și bile din oțel de 4,55 mm
• Viteza inițială a glonțului este de 125 m/s
• Greutate: 630 de grame
• Lungime: 203 mm
• Capacitatea de cartuș: 19 gloanțe
• Este echipat cu un ochi de tragere fix
• Corpul este realizat din oțel
• Are un siguranță manuală
• Producător: Umarex
• Țara de origine: Germania

Deci, modelul HK este un produs de înaltă calitate, ușor de manevrat și durabil, care are un ochi de tragere fix și un corp din oțel. Un mare avantaj este că oricine dorește să achiziționeze o versiune de calitate pentru divertisment poate conta în siguranță pe varianta H&K 45 Co2. Este o alegere economică care poate servi ani întregi posesorului său.

Etichete legate de conținut: H_K 45 Co2
Speciale