Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Ce tipuri de bile de airsoft există?

Armele de airsoft au fost populare de la început datorită faptului că sunt ușor de utilizat și relativ sigure, astfel încât începătorii pot încerca cu încredere. Cu toate acestea, așa cum este cazul pentru orice produs, este nevoie de accesorii suplimentare. Există o varietate de tipuri de bile de airsoft pe piață, deci merită să se fie informat în avans cu privire la acest subiect. În acest articol, vom prezenta mai detaliat tipurile de accesorii și modul de utilizare a acestora.

Ce este o armă de airsoft?

Termenul se referă la o armă cu energie redusă, care poate fi o pușcă, un pistol sau o variantă automată. În fiecare caz, presiunea aerului creată de piston propulsează glonțul din dispozitiv. Acestea sunt, prin urmare, arme cu aer comprimat, care sunt mult mai slabe decât o pușcă clasică, deoarece energia maximă poate fi cuprinsă între 0,5 și 1,5 jouli.

Există trei variante de bază de funcționare. Unul este cu arc, celălalt electric, iar al treilea este cu gaz. În timp ce primul necesită întinderea arcului înainte de tragere cu forță manuală, la cel electric totul este lăsat la îndemâna unei baterii. În cazul celor cu gaz, nu există arc, ci presiunea gazului împinge glonțul din dispozitiv. Cu toate acestea, fiecare variantă necesită muniție, iar aceasta vine într-o gamă variată.

Gama de bile de airsoft

In magazinul nostru online puteți găsi o varietate de gloanțe disponibile, printre care se numără și produsul Basic airsoft de la Umarex, care este o opțiune mai ieftină. Acesta este disponibil în ambalajul de 1000 de gloanțe cu calibru de 6 mm, cu o greutate de 0,12 grame pe bilă și cu un preț de mai puțin de un leu pe bilă, ceea ce face acest set foarte convenabil și o alegere excelentă pentru antrenamente zilnice.

De asemenea, avem și varianta premium Elite Force airsoft, care vine cu bile mai grele și este disponibilă într-un ambalaj de 3000 de gloanțe cu calibru de 6 mm și greutate de 0,25 grame pe bilă, în culoarea albă. Această opțiune este mai scumpă decât varianta Umarex, dar este de o calitate superioară.

În cazul în care aveți nevoie de o opțiune și mai durabilă, puteți opta pentru varianta Combat Zone Alu, un produs premium de la Umarex, cu o greutate de 0,3 grame pe bilă. Acest set este disponibil într-un ambalaj de 1000 de bile și are un calibru de 6 mm, fiind o alegere perfectă atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

A patra variantă populară de gloanțe airsoft este Elite Force premium bio, care vine cu bile de 0,25 grame. Datorită designului biodegradabil, acest set nu va polua mediul înconjurător.


Ce mai aveți nevoie pentru antrenamentele airsoft?

Odată ce ați găsit cea mai bună variantă pentru dumneavoastră, va trebui să achiziționați și alte accesorii de calitate, pe care le puteți găsi ușor în magazinul nostru online. Va trebui să achiziționați un depozit pentru bile, care este compatibil cu modelul dumneavoastră de armă și care vă va ajuta să nu rămâneți fără bile prea curând.

De asemenea, ar fi util să achiziționați o mască de protecție pentru față, care să prevină orice fel de rănire. Masca are un design reglabil, elastic și foarte confortabil, fiind echipată cu un sticlă reflectorizantă și un strat antiderapant. O umbrelă vă poate ajuta să nu fiți deranjați de razele soarelui în timp ce vă antrenați.

Dacă considerați că o pereche de ochelari de protecție este suficientă pentru antrenamente, atunci ar fi o alegere bună să optați pentru modelul nostru elegant, cu lentilă de policarbonat reglabilă. Produsul Lux Optical este un produs premium, astfel încât vă puteți baza pe confortul purtării și pe calitatea durabil
Etichete legate de conținut: armă de airsoft