Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Ce sunt pistoalele cu aer comprimat și la ce pot fi folosite?

Pistoalele cu aer comprimat devin tot mai populare în țara noastră, unii dintre ele funcționând cu ajutorul unui cartuș de CO2. În Ungaria, nu este necesară nicio autorizație pentru niciun tip de armă de aer, cu condiția ca energia la gura țevii să nu depășească valoarea de 7,5 jouli. Nu este deci întâmplător faptul că amatorii aleg adesea acest tip de armă, deoarece se dovedește a fi o soluție excelentă pentru antrenament.

În acest articol, vom prezenta aceste pistoale cu aer comprimat și vom dezvălui la ce pot fi folosite.

Despre pistoalele cu aer comprimat în câteva cuvinte

În magazinul nostru online, puteți găsi acele pistoale cu aer comprimat menționate, printre care există modele mai ieftine și mai scumpe. Totuși, cei care doresc să achiziționeze un produs de calitate ar trebui să fie mai bine informați în legătură cu acest subiect. Cu cât încercăm să folosim un instrument mai rezistent, cu atât crește șansa ca arma să ofere o lungă perioadă de serviciu.

Pistoalele cu aer comprimat oferă distracție garantată și sunt, de asemenea, arme de intrare excelente pentru cei care consideră că ar fi timpul să pătrundă mai adânc în această lume. Majoritatea modelelor sunt echipate cu mânere ergonomice, astfel încât să poată fi utilizate nu doar confortabil, ci și în condiții de siguranță, ceea ce este extrem de important pentru un începător. Trebuie menționat că, deși nu este necesară o autorizație pentru deținerea lor, ele pot fi achiziționate doar de către persoanele de peste 18 ani.

Cum funcționează și ce pot face?

Majoritatea dispozitivelor care funcționează cu cartușe de dioxid de carbon sunt relativ simple în funcționare. Atunci când putem înșuruba cartușul în locul său sub influența presiunii mari, sau poate fi perforat în alt mod, mecanismul supapei pistolului intră sub presiune. Astfel, supapa se deschide, iar o parte din CO2 curge prin țeavă din armă. Acest lucru face ca proiectilul să fie împins înainte din țeavă.

Sub aspect tehnic, este complet diferit față de un pistol real. Mulți îi numesc semi-automate, dar ele nu sunt deloc așa, deoarece sunt doar replici, fabricate complet din plastic. Desigur, acestea au o siguranță automată, dar totuși nu trebuie să le confundați cu armele reale. Dacă dorim să tragem cu precizie, trebuie să tragem de fiecare dată pe trăgaci, deoarece acestea nu au un șină mobil care să împingă și să tragă din nou.

Oferta de pistoale cu aer comprimat

Unul dintre cele mai populare modele este Browning Buck Mark, care este un pistol cu aer comprimat cu un sistem de tragere ajustabil și o țeavă integrată picatinny de 4,5 mm. Producătorul a echipat produsul cu o siguranță automată, o țeavă cu șanțuri și un mâner ergonomic, astfel încât este cu adevărat un instrument foarte confortabil de utilizat. Browning Buck Mark URX este un pistol cu aer comprimat de nivel de intrare, ușor de manevrat, dar foarte fiabil și precis. Accesoriile pot fi fixate pe șina din partea de sus a armei, ceea ce îi oferă utilizatorului o funcționalitate maximă. Lungimea sa este de 305 mm, iar greutatea de 680 de grame.

Celălalt pistol cu aer comprimat popular este varianta cu țeavă Perfecta S3, care este, de asemenea, un produs de 4,5 mm. Acesta are o țeavă ajustabilă și o siguranță automată, precum și un mâner ergonomic. Produsul este din fibră de sticlă, având o lungime de 346 mm, iar energia este de aproximativ 5J, ceea ce îl face potrivit pentru oricine.

Ca accesorii, putem achiziționa, de exemplu, bile de aer comprimat Umarex Mosquito, pe care producătorul le-a lansat cu un cap plat și un corp striat. Pentru tipul de 0,44 grame, vorbim despre un pachet de 500 de bile, care va fi suficient pentru o perioadă bună de timp.

Etichete legate de conținut: pistoalele cu aer comprimat