Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Ce este și cum se poate utiliza uleiul pentru arme Ballistol?

Inițial, uleiul pentru arme a fost conceput ca un produs destinat curățării și întreținerii gloanțelor. Acesta poate elimina impurități precum plumbul, praful sau tutunul de pe armă. De asemenea, poate proteja metalul de rugină și împiedica înghețarea încuietorilor de uși. Dar ce este și cum se poate utiliza uleiul pentru arme Ballistol? În acest articol, vă vom prezenta detaliat acest produs!

Ce este uleiul pentru arme?

Uleiul pentru arme a fost creat pentru curățarea și îngrijirea armelor și a metalelor. Acesta curăță arma de diferite impurități, precum praful, plumbul, nichelul, cuprul sau tutunul. Stratul protector ajută la prevenirea depunerii de noi impurități și umiditate. Nu doar vânătorii, ci și soldații folosesc cu plăcere aceste produse. Acestea sunt foarte utile pentru întreținerea mașinii, balamalelor, pieselor de bicicletă, a pielii și a lemnului, precum și a altor accesorii și, desigur, arme.

Astăzi, există multe variante de produse disponibile pe piață. În magazinul nostru online, puteți găsi produsele de marcă Ballistol, care sunt extrem de utile în viața de zi cu zi. Acestea sunt folosite cu succes în ateliere auto, dar pot fi folosite și în cabinele de avion. De asemenea, protejează bine cauciucurile pentru a evita fragilitatea acestora și pot preveni înghețarea încuietorilor de uși. Dacă credeți că nu aveți nevoie de un ulei pentru arme, vă înșelați!

Avantajele și dezavantajele produsului

Ca orice alt produs, acest ulei de armament de calitate are atât avantajele, cât și dezavantajele sale. Cel mai important argument în favoarea sa este că poate curăța complet pistolul și alte obiecte metalice de aproape orice murdărie. În plus, poate fi utilizat și pentru componente mobile, deoarece poate proteja împotriva uzurii pe termen lung. De asemenea, este important faptul că uleiul nu poate oxida, astfel încât poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

Dezavantajul său este că trebuie utilizat cu precauție, deoarece ambalajul nu este întotdeauna sigur. Nu trebuie să fie folosit în jurul focului sau în timpul fumatului, deoarece poate fi periculos.

Principalele caracteristici ale uleiului de armament Ballistol

Uleiul de armament Ballistol conceput pentru arme de aer comprimat are mai multe proprietăți.

• Ulei universal împotriva metalului scârțâitor
• Poate fi utilizat într-un spectru larg
• Potrivit pentru protecția împotriva ruginii
• Poate fi utilizat pentru curățarea și întreținerea armelor
• Excelent pentru articolele de piele, plastic, lemn, dar și pentru metal și cauciuc
• Protejează obiectul împotriva coroziunii și a metalului scârțâitor

De ce mai ai nevoie pentru întreținerea armelor?

Desigur, pentru a asigura o durată lungă de viață a instrumentelor, sunt necesare alte accesorii. Există de exemplu un set de curățare disponibil la noi, dezvoltat pentru armele de aer comprimat de 4,5 mm. Nu trebuie să uităm nici de cartușul de îngrijire a supapei CO2, dezvoltat pentru variantele airsoft și armele cu cartuș. Uleiul special din cartuș nu numai că asigură lubrifierea componentelor interne, ci protejează și pistolul de eventuala uzură. Produsul ar trebui utilizat după fiecare al cincilea cartuș, astfel că ar fi bine să achiziționați cel puțin un set.

Prețul cartușului afișat pe site-ul nostru se referă la un singur exemplar, astfel că ar trebui să luați acest lucru în considerare la cumpărare.

Etichete legate de conținut: uleiul pentru arme Ballistol
Speciale