Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Ce este exact și la ce se folosește plasa de camuflaj militar?

Cu siguranță ai văzut deja o plasă de camuflaj militar, care servește la ascunderea anumitor părți sau chiar a întregului corp pentru a ne putea ascunde mai ușor de ochii curioși. Acestea sunt folosite în special de vânătorii cu arcul și de fotografii de natură, desigur, în afara trupelor de lunetiști.

Dar ce sunt cu exactitate aceste accesorii și la ce se pot folosi? În acest articol le vom prezenta.

Cine folosește plasele de camuflaj militar și hainele de camuflaj?

În cea mai mare parte, hainele de camuflaj 3D și plasele militare sunt folosite de fotografiile naturii, vânătorii cu arcul și în unele cazuri în timpul vânătorii la păsări de apă și la vânătoarea de prădători.

Ideea produsului provine de la scoțieni, care au inventat această metodă de camuflare undeva la sfârșitul Evului Mediu, începutul epocii moderne. În general, au fost folosite pentru vânătoare, când era necesar să nu fim observați de către animale. S-au dovedit a fi atât de eficiente, încât și în prezent sunt folosite cu plăcere.

Scopul principal este să ne îmbrăcăm într-o formă și aspect care să păcălească animalele. Crearea artistică realistă înlătură îndoielile din mintea animalelor. Nu este întâmplător că, în prezent, plasa militară și haina de camuflaj sunt evidențiate, în special, în vânătoarea la pândă.

De asemenea, pot fi utile pentru trekking în terenuri adecvate. Produsul este extrem de eficient, așa că, în cea mai mare parte a cazurilor, nu este nevoie de altceva pentru camuflare.

În ceea ce privește fotografia de natură, știm cât de practică poate fi această adăugare la muncă. Cu toate acestea, este important să alegem tipul potrivit pentru terenul și vegetația respective și să-l aplicăm corespunzător. Nu are sens să avem un instrument eficient dacă nu este setat corect.

Oferta de plase de camuflaj

În gama noastră de produse, veți găsi o varietate de plase de camuflaj cu diferite dimensiuni și modele. Există, de exemplu, modelul Camo Systems, care este un produs potrivit pentru camuflarea pe o lățime de 2,4 metri. Producătorul a creat acest model din 100% PVC. Dacă plasați o comandă de un metru, vă vom trimite o bucată de 2,4 metri pe 1 metru.

O altă bucată de succes este produsă de M-Tramp, care face parte din paleta noastră de produse. Plasa de teren servește la fel ca celelalte la camuflare, dar este mai rezistentă decât colegii săi. Tipul disponibil în culoarea terenului de lemn poate fi achiziționat în lățimea de 220 de centimetri, iar în cazul comenzii de un metru, vă vom trimite o bucată de 2,2 metri pe 1 metru.

Ce este cu jachetele și hainele de camuflaj?

Nu există doar alte instrumente de acoperire, deoarece există și jacheta de camuflaj Ghillie, care este o versiune cu glugă. Partea superioară are două buzunare mari și este complet rezistentă la foc, iar un accesoriu adițional este o geantă cu bretele.

Acest lucru vă permite să-l luați cu ușurință cu dvs. pe teren. Avem două variante disponibile, una în culoarea terenului și cealaltă în culoarea terenului deșertic. Este important să știți că, deoarece este un produs importat, timpul de livrare este de 10-12 zile lucrătoare.

Celălalt produs Ghillie al nostru este costumul de camuflare cu patru piese, complet rezistent la foc, care poate fi util oriunde și oricând. Setul include pantaloni, o căciulă, un acoperitor de pușcă și o jachetă. Ultima este un tip cu talie extrem de flexibilă, dotat cu două buzunare mari. Căciula poate rezista chiar și în vreme rece, deoarece este căptușită și prevăzută cu o curea pentru bărbie.

Partea care acoperă pușca este un accesoriu de 120 de centimetri, prevăzut cu inele de fixare cu cauciuc la ambele capete. Puteți comanda atât în culoarea terenului, cât și în varianta cu model de teren de iarnă, teren de noapte sau teren deșertic.

Etichete legate de conținut: camuflaj militar