Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Ce ar trebui să știm despre lunetele de observare?

Datorită lunetelor de observare, este mult mai ușor să găsim și să focalizăm obiectul dorit în câmpul vizual al instrumentului. Majoritatea variantelor de lunete de observare includ și un cercetător. De obicei, produsele de calitate sunt utilizate mai des în vânătoare și în domeniul astronomiei.

Dar pentru ce sunt potrivite aceste modele? În articolul nostru, vom prezenta mai detaliat lunetele de observare și gama lor de produse.

Ce ar trebui să știm despre lunetele de observare?

Un telescop conceput pentru utilizare în vânătoare nu este considerat bun doar pentru furnizarea unei imagini clare, deoarece trebuie să îndeplinească mult mai multe cerințe. Desigur, nu strică dacă produsul ales are o ergonomie potrivită pentru noi, dar aspectul nu este un factor important în acest caz. Dimensiunea contează, deoarece în timpul unei sesiuni de vânătoare nocturnă nu este indiferent cât de greu este accesoriul pe care îl folosim. O lunetă obișnuită cântărește în jur de un kilogram, dar există și produse mai ușoare.

Lunetele de observare sunt de obicei folosite în vânătoare, dar ele nu sunt excluse nici în domeniul astronomiei. Pentru plimbările nocturne prin pădure și activitățile de observare, vei găsi numeroase variante de calitate și durabile.

 

Oferta de lunete de observare

În magazinul nostru online, puteți alege dintr-o gamă largă de lunete de observare de înaltă calitate. Avem în stoc mărci renumite precum Tomei, Leica, Minox, Practica și faimosul Steiner.

Luneta de observare Practica Falcon 10 x 50 este o creație cu un excelent raport calitate-preț, oferind o mărire de până la zece ori. Pachetul include și o geantă de transport, astfel încât să puteți avea instrumentul în siguranță în timpul călătoriilor. Modelul Practica impresionează prin imaginea sa de înaltă calitate, cu lentile și prismă acoperite cu un strat antireflex pe toate fețele. Este perfect potrivită pentru evenimente sportive, concerte și, desigur, pentru observarea naturii. Mânerul confortabil și sigur este asigurat de învelișul de cauciuc, astfel încât să nu vă alunece din mână.

De asemenea, avem și luneta Steiner Safari Ultrasharp menționată anterior, care atrage privirile prin aspectul său. Varianta de 8 x 22 este o alegere excelentă pentru orice excursionist, iubitor de sport sau călător. Designul său compact și ușor se datorează prismei în formă de acoperiș, completată de o formă subțire de către producător. Steiner oferă și o garanție de zece ani, oferind încredere tuturor.

Nu trebuie să uităm nici de modelul Yukon Solaris, care oferă și el o mărire de zece ori. Calitatea imaginii este completată de o reproducere excelentă a culorilor și un câmp vizual larg. Este un companion excelent pentru observații mai lungi, fiind ușor de manevrat și oferind o imagine stabilă. Lentilele au un strat de acoperire multiplă, iar învelișul de cauciuc gros asigură o prindere corespunzătoare și sigură.

Accesorii pentru lunete de observare

Pentru o întreținere corespunzătoare, este recomandat să achiziționați câteva accesorii de calitate, astfel încât instrumentul să fie întotdeauna pregătit pentru utilizare. Cu o cârpă de curățare microfibra Baader, puteți îndepărta amprentele și murdăria în doar câteva secunde. Pentru rezultate optime, veți avea nevoie și de un spray de curățare a lentilelor, pe care îl puteți găsi și în magazinul nostru online. Dacă nu aveți încă niciun accesoriu, un set de curățare Lenspen Hunterpro poate fi o soluție bună, deoarece conține aproape tot ce aveți nevoie.

Etichete legate de conținut: steiner