Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Care sunt bocancii potriviți pentru vânătoare?

Pentru a începe această postare pe blog, subliniez că, în timp ce căutăm bocancii potriviți pentru vânătoare, toată lumea are nevoie de încălțăminte de calitate, cei care ar dori să petreacă mai mult în natură, fie ca hobby, vânător sau înscris la "Bear Grylls".

Nu sandalele, papucii, adidașii, cizmele de cauciuc sunt alegerea bună, pentru că, în cel mai bun caz, vei fi ridiculizat și fiecare centimetru pe care îl vei parcurge va fi groaznic de dureros. Mai rău, glezna dislocată sau posibil ruptă poate fi sfârșitul drumeției. Toate acestea, bineînțeles, în pustietate, unde ajutorul poate ajunge mult mai greu.

Haideți să aruncăm o privire cum să ne alegem bocancii potriviți pentru vânătoare, care, dacă sunt folosiți corect, ne pot fi un tovarăș pentru multă vreme

Nu merită să grăbiți decizia sau să doriți să economisiți prea mult. Un vânător poate fi cu ușurință o pradă dacă bocancii greșiți îl fac incapabil. Pentru început să începem să ne gândim la mediul în care dorim să folosim bocancii.

Iarna sau vara? Ar trebui să fie căptușiți sau nu? Vara, nu vrem să purtăm o pereche de cazane căptușite pentru a ne aburi picioarele până la sfârșitul zilei, dar nici invers, iarna nu este plăcut să avem degetele de la picioare înghețate.

Cât de umed este mediul în care le folosim? În deșert sau în junglă?

Din fericire, niciunul nu este disponibil în România, dar într-un mediu mai uscat, ventilația este mai importantă decât respingerea apei. Mi se pare important să rețineți că nu există bocanci impermeabili! Sunt rezistenți la umiditate la un anumit nivel, care pot fi îmbunătățiți prin diferite produse de îngrijire, acoperiri, dar nu există bocanci care pe lungă durată, mai ales dacă pășim în locul nepotrivit, să nu se ude!

Pe ce teren?

Potecă bătătorită, teren stâncos. Trebuie să vă gândiți la fel ca în cazul anvelopelor. Talpa este suprafața de contact primară cu solul. Trebuie să asigure tracțiune și stabilitate. Modelul tălpii este, de asemenea, important.

Bordurile sunt cele mai optime atunci când au între 3 mm și jumătate de centimetru și privesc în toate direcțiile, oferindu-ți aderența și stabilitatea potrivită în toate direcțiile. Există bocanci de gleznă care pot fi potriviți pentru terenuri care nu ne amenință că ne rupem glezna sau gâtul.

Și în sfârșit, cred că este foarte, dar foarte important să menționez următoarele:

Nu cumpărăm bocanci second hand! Probabil că aspectele de igienă îmi vin mai întâi în minte, de exemplu, nu aș cumpăra niciodată nici măcar încălțăminte de stradă, cu atât mai puțin bocanci, dar, mai important, un bocanc uzat a luat deja forma piciorului altcuiva și nu se va modela niciodată cu adevărat pentru a se potrivi picioarelor noastre.

Greutatea este, de asemenea, un aspect important la bocanci

La fiecare 30 de grame de „bocanc” pe termen lung este ca și cum ai pune în rucsac încă 2 kilograme în plus. Consumă energiile de care vei avea nevoie pentru sarcini foarte diferite după vreo 10 kilometri. Așadar, cumpărarea unei perechi de bocanci este ca un triunghi, cu vârful în acomodarea pe teren, apoi confortul, apoi greutatea și în sfârșit prețul.

O astfel de achiziție este o investiție pe termen lung, așa că există compromisuri puține și doar foarte logice de făcut. În magazinul nostru web puteți alege din oferta noastră excelentă
Etichete legate de conținut: Cizme pentru vânătoare