Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Care este prețul exact al puștii cu aer?

Dacă v-ați decis să cumpărați un pistol cu aer noi vă ajutăm. Datorită ofertelor diversificate, puteți fi sigur că veți găsi arma potrivită.

Datorită descrierilor detaliate, vă va fi mai ușor să decideți care model să îl comandați. Bineînțeles și prețul puștii contează foarte mult în alegere. Pușcă cu aer comprimat Hammerli Force 600 model al noii generații, deoarece are și proprietăți fosforescente. Datorită ușurinței în utilizare, clienții o îndrăgesc foarte mult. Cauciucul de pe el are grijă să estompeze loviturile de recul. Datorită componentelor durabile, acesta poate fi utilizat mult timp. Prețul unei puști cu aer poate fi ușor mai mare dacă arma are mai multe accesorii.

Există modele cu binoclu și amortizor de sunet. Este de asemenea un avantaj dacă declanșatorul este reglabil. În plus față de caracteristicile enumerate, sunt multe altele, deci uitați-vă pe magazinul web armymagazin.ro.

În orice caz, rețineți că modelele cu o putere mai mică de 7,5 Joule pot fi obținute fără licență. Peste această valoare veți avea nevoie de autorizație. Experții webshopului sunt bucuroși să vă sfătuiască de unde să începeți acest lucru. Merită să treceți prin acest proces, deoarece după ce pușca de aer este plătită veți fi proprietarul unei arme minunate.

Etichete legate de conținut: Puști cu aer comprimat
Speciale