Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Caracteristicile și utilizarea principală a pistolului airsoft USP

Tot mai mulți oameni încep să folosească pistoale airsoft USP, deoarece sunt ușoare, necesită doar gaz și bile pentru utilizare și nu necesită permis pentru deținere. Este o altă problemă cine le poate stoca și folosi corespunzător, deoarece depinde de tipul, dimensiunea încărcătorului și materialul din care este fabricată arma.

În acest articol, vom prezenta pistoalele airsoft USP. Vom detalia ce pot face și cum pot fi utilizate corect.

Echipamente airsoft

Gama de arme airsoft disponibilă în magazinul nostru online este foarte variată. Cei care doresc să exerseze cu acestea ar trebui să le cunoască mai întâi. Pentru a începe jocul și antrenamentul, este esențial să fim familiarizați cu toate detaliile. Primul și cel mai important lucru de știut este că există variante cu arc, electrice și pe gaz. Cele cu arc sunt cele mai ușor de folosit, dar dezavantajul lor este că sunt greu de încărcat și necesită armare înainte de fiecare tragere.

În ceea ce privește pistoalele electrice și pe gaz, cele electrice sunt o alegere excelentă pentru începători, deoarece există numeroase videoclipuri despre utilizarea lor. Dezavantajul lor este că necesită întreținere regulată. Pistoalele pe gaz, pe de altă parte, sunt o alegere excelentă pentru avansați, deoarece sunt realiste și oferă o experiență de joc foarte bună.

Armele pe gaz Co2

Pistoalele care funcționează cu gaz Co2 trebuie folosite exclusiv cu gaz. În unele cazuri, poate fi o problemă ce variantă să se folosească. Atunci când nu se utilizează cartușul potrivit, uzura prematură și deteriorarea armei sunt inevitabile. Încărcarea se face de obicei pe partea laterală a încărcătorului, trăgând complet arcul, ceea ce lărgește deschiderea. Un cartuș de gaz este suficient pentru a încărca între 60 și 160 de încărcătoare și pentru a trage între 1500 și 6000 de bile BB de calitate.

Supapele rezervorului de gaz din încărcător trebuie unse periodic cu grăsime sau ulei de silicon. În rezervor ar trebui să fie mereu un pic de ulei de silicon, care poate fi introdus prin țeava de umplere. În ceea ce privește depozitarea, încărcătoarele armelor pe Co2 nu trebuie păstrate lângă surse de căldură centrală, deoarece garniturile de cauciuc se pot usca ușor. Temperatura optimă este de aproximativ 20-25 de grade; sub această valoare, este necesar să se folosească gaz de iarnă de calitate. Dacă nu se respectă aceste indicații, după câteva încărcătoare de BB-uri, garniturile se vor îngheța rapid și tot gazul din încărcător va dispărea.

Tipurile de pistoale airsoft USP

Printre modelele disponibile în magazinul nostru online se află pistolul airsoft H&K USP Co2, care este o replică foarte realistă a modelului din 1989. Arma originală a fost atât de reușită încât a fost folosită de multe forțe militare și de ordine din mai multe țări. Replica nu este la fel de puternică ca originalul, iar pentru funcționare necesită un cartuș Co2 de 12 g. Încărcătorul poate ține până la 16 astfel de cartușe simultan. Caracteristica sa principală este siguranța declanșatorului frontal, iar producătorul l-a echipat cu o vizieră fixă. Glonțul, mecanismul intern, mânerul și corpul exterior sunt fabricate din polimer.

Un alt pistol airsoft USP popular este versiunea compactă pe gaz, care este un dispozitiv de 6 mm, funcționând cu gaz de umplere. Încărcătorul de 22 este asociat cu o energie maximă de 1.0 J. Arma măsoară 174 mm și cântărește 732 grame, fiind foarte confortabilă de utilizat. Producătorul recomandă folosirea bilelor de 0,2-0,3 grame. Replica realistă Shoot-Up-System are o vizieră ajustabilă. Glonțul de metal se deplasează înapoi la tragere. Avantajul său este că este în mare parte fabricat din metal, fiind astfel foarte durabil și de încredere pentru antrenamente.

Etichete legate de conținut: airsoft usp
Speciale