Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Când și unde este utilă o uniformă militară de camuflaj?

Aproape toată lumea a auzit de costumul de camuflaj militar, pe care armata îl folosește pentru a ascunde anumite părți ale corpului de privirile lumii. De cele mai multe ori, aceste accesorii sunt folosite nu doar de către militari, ci și de către vânători și fotografi de natură. Desigur, aceasta nu este o listă exhaustivă, existând multe alte situații în care un astfel de costum poate fi practic.

În acest articol, vom dezvălui exact ce este și la ce poate fi folosit.

Cine folosește un costum de camuflaj militar?

Majoritatea modelelor disponibile în magazinul nostru online sunt folosite în principal de către forțele armate, dar aceștia nu sunt singurii care, din când în când, au nevoie să rămână incognito. În afară de militari, costumul de camuflaj este utilizat și de vânătorii cu arcul, fotografi de natură și chiar de cei care merg la vânătoare de păsări acvatice.

Idea acestui produs datează încă din sfârșitul Evului Mediu. A fost inventat pentru a fi folosit în special la vânătoare. Era necesar atunci când oamenii doreau să nu fie observați de către animale. Nu este întâmplător că această metodă rămâne una dintre cele mai populare și în ziua de azi.

Uniformă de camuflaj 3D

Scopul uniformelor de camuflaj militar este ca soldatul, arcașul sau vânătorul să se apropie corespunzător de ținta lor. Pentru aceasta, au fost create corturi de camuflaj și corturi pentru ascunzătoare care pot fi montate pe copaci. Acestea fac parte aproape în mod inevitabil din echipamentul de bază. La fel și masca, mănușile și uniforma de camuflaj 3D menționată anterior.

Scopul acestui tip de uniformă este să preia în totalitate forma corpului uman. Totul asta fără să evidențieze caracteristicile individuale și să semene aproape în mod înșelător cu imaginea creată de natură. Aceasta ajută în cazul vânătorii, de exemplu, să nu provoace nicio suspiciune privind aspectul fizic al vânatului.

Camuflajul garantează o eficacitate atât de mare încât, în aproape toate cazurile, este suficient împotriva animalelor sălbatice. Pentru animalele care văd culorile, este important ca haina să nu fie excesiv de galbenă.

Care este esența uniformei de camuflaj?

Cu o uniformă de camuflaj, încercăm să ne potrivim cât mai bine cu mediul înconjurător, fie că este vorba de o plantă căzută sau un tufiș mai dens. Trebuie menționat, însă, că nu va fi practic să stai jos cu o astfel de uniformă într-un loc deschis, deoarece este aproape imposibil să te integrezi în mediul înconjurător.

Dacă terenul este puternic restricționat și dificil, este important să protejăm uniforma de camuflaj. Purtăm uniforma doar în locul de observare pentru a reduce riscul de deteriorare. Stocarea și transportul manual sunt munci dificile, dar oferă cea mai mare siguranță. Cert este că utilizarea acestei uniforme de camuflaj ne poate aduce experiențe noi.

Tipuri de uniforme de camuflaj militar

Ghile suit este o variantă cu capotă. Este complet rezistent la foc și este echipat cu două buzunare mari ascunse. Vine cu un sac de umăr, ușor de transportat. Disponibil în culori pentru teren, deșert, zăpadă și teren nocturn. Un produs german de calitate excelentă, care poate fi un companion fidel pentru mult timp în activitățile în teren.

În ceea ce privește uniforma de camuflaj, setul cu patru piese este, de asemenea, complet rezistent la foc. Setul include pantaloni, jachetă, pălărie și o husă pentru pușcă. Jacheta cu talie elastică are două buzunare mai mari. Pălăria este căptușită cu căldură și are un curea pentru gât. Învelișul pentru pușcă este un tip de 120 cm lungime, echipat cu inele elastice la ambele capete. Disponibil în culori pentru teren, deșert, zăpadă și teren nocturn. Explorează oferta noastră!

Etichete legate de conținut: camuflaj militar