Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728
Mai multe poze

Briceag Swiza D02

Preţ:
189 lei
Numarul de piesa al Furnizorului: KNI.0020.1000
Număr articol: Bicsk310-KNI.0020.1000

Briceag Original SWIZA Swiss 
Briceagul SWIZA Swiss  este o nouă formă revoluționară, cu un mâner confortabil și ușor de folosit, cu o aderență ușoară la atingere. Forma curbată ergonomică a cuțitului face posibilă utilizarea cuțitului mai confortabil de fiecare dată. Cuțitul poate fi ușor deschis cu mâna stângă și dreaptă.

Lama are proprietăți excelente de tăiere. Cuțitul este echipat cu un sistem de siguranță pentru blocarea liniilor. Apăsarea crucii pe sigla elvețiană va permite închiderea cuțitului.

Smart / piele Punch
De înaltă calitate din oțel inoxidabil punch și catarama din piele. Este un instrument perfect pentru perforarea din piele și utilizarea optimă a cusăturii datorită ochiului de coasere de la început.

Șurubelniță Phillips
Oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu șurubelniță Phillips. Duritatea oțelului de șurubelniță este de 54 HRC.

Pensetă
O pensetă practică din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Datorită capetelor sale ascuțite este de înaltă precizie și este potrivit pentru îndepărtarea fragmentelor și spini. Grosimea pensulei mărește eficiența utilizării și asigură o aderență optimă.

Deschizător de conserve
Cu dispozitiv de deschidere din oțel inoxidabil, cutia poate fi rotunjită ușor. Dispozitivul de deschidere a cutiei conține, de asemenea, o caracteristică a unei șurubelnițe plate mici la capătul sculei, care este o unealtă foarte potrivită pentru conducerea șuruburilor mici.

Deschizător / șurubelniță
Un sistem de deschidere universal de sticle fabricat din oțel inoxidabil și o șurubelniță plat, fixată în două poziții. Splitterul de sârmă din partea inferioară a dispozitivului de deschidere a sticlelor permite îndoirea cablurilor cu grosimi mici și medii. Șurubelnița poate fi utilizată la grade de 90 ° și 180 °, ceea ce face ca lucrările de instalare să fie mai ușoare în locații mai înguste

Disponibilitate: în stoc
Opțiuni disponibile:
Szín:
Cantitate:

Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.
Scrieți opinia dvs.
Speciale
1.123 lei 850 lei