Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Bocancii cu oțel sugerează rezistență

Fanii tendințelor muzicale heavy metal decid adesea să aleagă încălțăminte specială. Tamponul din oțel este un simbol al stilului punk, rock, metal și gotic.

Magazinul online Armymagazin.ro oferă posibilitatea achiziționării acestora. Depinde de cerintele dvs să stabiliți cu câte găuri doriți să comandați. Cel mai popular tip este modelul cu douăzeci găuri.  Aproape orice culoare poate fi comandată de la sursă. Cele mai multe dintre ele sunt negre, dar mulți dintre cumpărători aleg nuanțele roșii și violete.  Le puteți gasi în dimensiuni între 36 și 47.

Steel boots sunt foarte rezistente și sunt foarte confortabile datorită plăcuțelor pentru picioare. Partea din față a piciorului este complet sigură datorită stratului dur de deasupra acestuia. Nu este intenționată pentru apărare, deoarece poate provoca vătămări grave cu o lovitură mai puternică. În magazinul web, puteți cumpăra produsele din brandul Steel Boots.

Etichete legate de conținut: Bocanci Steel Boots