Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Bocanci americani de deşert

Bocancii americani de deşert sunt rezultatul unui design special. Profesioniștii lucrează pentru a oferi soldatului protecția maximă împotriva vremii datorită îmbrăcăminții sale.

Testele de laborator sunt efectuate pentru verificarea rezistenței la tracțiune, retenția de căldură sau izolarea termică a unui material. Acest lucru asigură că fibrele sunt fabricate din fibre de calitate corespunzătoare, apoi din acestea este fabricat materialul textil și apoi produsul finit.

De asemenea, un factor important este ca hainele soldatului să nu se distrugă după o misiune sau o acțiune. Aceste articole sunt fabricate din materiale rezistente special concepute pentru o astfel de utilizare intensivă. Acesta include chiar și lenjeria intimă până la sacou.
Să luăm mai în detaliu bocancii americani de deşert

Această încălțăminte este special concepută pentru utilizarea în condiții de deșert. La exterior pare foarte asemănătoare cu bocancii de junglă, dar este diferit ca și material, pentru că nu este tot una cât de umed, sau din contra cât de uscat sau cald este terenul pe care este folosit.

Un aspect foarte important este protejarea sănătății atunci când soldatul este pe teren, atât pentru individ cât și pentru echipă. Din punctul de vedere al individului este clar, dar un soldat care se luptă cu o boală reprezintă, de asemenea, o problemă pentru echipă, necesitând organizare și atenție separată.
O încălțăminte necorespunzătoare poate duce la ciuperci, umflături cu apă sau sânge, care pot provoca ulcere, răni și pot duce la probleme extreme, inclusiv febră și infecții. Deși poate părea prea exagerat, este foarte important ca bocancii soldatului să aibă dimensiunea și materialul potrivit. Desigur, acest lucru este valabil și pentru cei care nu poartă aceste articole de îmbrăcăminte și încălțăminte ca soldații, dar totuși le poartă intens din cauza stilului lor de viață.

Să privim această încălțăminte în condiții domestice

Cei care merg des în drumeții, excursii, în mod evident, încearcă să obțină încălțăminte care să le protejeaze piciorul, glezna și să ofere confort.
Bocancii de deșert sunt soluția perfectă pentru vremea uscată și caldă, dar sunt rezistenți o perioadă și în condiții umede. Materialul acestora este, de obicei, fabricat din pânză perlată de fibre sintetice și piele despicată, iar culoarea lor evocă culorile peisajului din deșert: bej, culoarea nisipului și nuanțele sale, care depinde cel mai mult de gustul producătorului. Din păcate, este redusă rezistența pielii la apă, dar cu o îngrijire corespunzătoare poate face față unor niveluri de umiditate.

Metoda corectă de curățare este spălarea, iar după uscare trebuie periat pentru a îndepărta murdăria rămasă. Dacă tratăm cu spray pentru velur, putem rămâne uscați chiar și după o ploaie torențială. Bocancii îi putem folosi și pe teren înzăpezit, timp de câteva ore nu vom avea probleme. Este specific producătorului dacă există o deschidere de ventilație sau de drenaj pe aceștia, merită verificată această opțiune înainte de achiziționare.

În magazinul nostru este disponibilă o alternativă a bocancilor de deșert, bocancii Magnum MACH 1 3.0 ASTM, care pot fi, de asemenea, o alegere bună pentru o călătorie mai ușoară sau chiar pentru alergare.

La bocanci buni ai nevoie de șosete bune

Asigurați-vă că alegeți o șosetă 100% naturală de înaltă calitate lângă bocancii selectați corespunzător. În magazinul nostru sunt disponibile șosete termoizolante speciale pentru iarnă, dar și mai subțiri și cu fir de argint pentru a vă asigura sănătatea picioarelor.

Dacă este necesar, puteți cumpăra o cremă de impregnare a pielii care protejează piciorul chiar și atunci când este ud de la sudoare și chiar dacă este udat din exterior. Cei care stau permanent în frig, găsesc pe rafturile noastre online și șosete încălzite.

Etichete legate de conținut: Bocanci militari
Speciale