Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Binoclu Minox BV 10x44

Preţ:
1.868 lei
Numarul de piesa al Furnizorului: min62238
Număr articol: XTAV222-min62238
  • o nouă versiune a seriilor BV
  • cadru policarbonat din cauciuc
  • azot
  • accesibil la preț

Cu seria BV, Minox a făcut binocluri accesibile cu proprietăți optice de înaltă calitate. Mărirea de 10x și obiectivul frontal cu diametrul de 44 mm îl fac un binoclu excelent pentru lumina zilei, care nu vă va lăsa în jos în amurg. Este minunat pentru cercetarea și observarea naturii. Dimensiunea compactă și greutatea mică ne permit să vă luăm aproape oriunde.

Seria BV bine dovedită a fost renovată pentru a face Minox mai atrăgătoare.
Cadrul din policarbonat cu fustă deschisă permite o operare ușoară cu o singură mână.
Elementele optice au fost reînnoite, datorită straturilor de acoperire care au îmbunătățit transmisia luminii și fidelitatea culorii.
Binoclurile reînnoite BV cu sistemul lor optic de ultimă generație oferă o calitate perfectă pentru vizionarea eficientă și plăcută. Lentilele multi-acoperite ale binoclurilor au o reflectare minimă, dar în același timp au o transmisie a luminii foarte ridicată și o reproducere a culorilor neutre. Datorită prismei de acoperiș pentru corectarea fazelor, vă puteți bucura de detalii deosebite și puteți privi subiectul cu un aspect contrastant chiar și în condiții de lumină scăzută. MINOX BV binoclu autentice toate-Rounders care doresc să respecte cele mai mici detalii ale întregului vânătorilor de câmp, excursioniștii coechipieri excelente.

Designul de economisire a spațiului se datorează prismei moderne a acoperișului. O acoperire bună din cauciuc asigură o bună menținere, utilizarea pe termen lung a telescoapelor fără oboseală. Carcasa puternică protejează perfect sistemul optic și mecanic. Metoda de izolare inovatoare oferă o protecție suplimentară împotriva prafului și a apei. În mod fiabil protejat de apă și umiditate până la adâncimea apei de trei metri. Încărcarea gazului de azot în binoclu îl menține constant și foarte bine împotriva coroziunii și a umidității, chiar și la o temperatură în continuă schimbare.

Cu ajutorul ocularului cu diametru mare și a ocularului ajustabil, ochelarii pot folosi și telescoapele pe o solicitare personalizată pentru a vedea ecranul în mod clar și clar.

Disponibilitate: în stoc
Cantitate:

Descriere și parametri

Date tehnice

Număr articol: min62238
Putere de mărire x 10
Diametrul lentilei frontale: 44mm
Diametrul pupilei de iesire: 4,4mm
Distanța de inspectare: 17 mm
Factorul de întunecare: 21
Câmp de vedere la 1000 de metri: 115m
Compensarea dioptriilor (dpt): 4
Utilizabil cu ochelari: da
Vizor reglabil: da
Claritate focalizare:  focalizare internă
Sistemul prismei: acoperiș, (roof)
Rezistența la apă: până la 5m
Material cadru: capac din cauciuc din policarbonat
Gaz de încărcare: azot
Dimensiuni (LxWxH) mm 140x127x51
Greutate: 1,10kg
Accesorii din fabrică: curea pentru gât neopren, husa, capace pentru lentile
Garanție: 2 ani
+ Garanție Minox Comfort *
* Minox garantează 30 de ani dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului cu numărul de serie în termen de 30 de zile de la cumpărare.

Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.
Scrieți opinia dvs.
Top vânzări