Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Binoclu Leica Ultravid 8x42 HD Plus

Preţ:
13.400 lei
Numarul de piesa al Furnizorului: 40093,F
Număr articol: XTAV145-40093,F
  • manevrare confortabilă
  • lentile de fluor
  • spectru larg de contrast

O versiune îmbunătăţită a seriei Leica Ultravid HD. Familia HD-PLUS are imagini mai ușoare, mai mult contrast și mult mai ușoară transparență. Ea devine o parte esențială a vieții de zi cu zi.

Luminozitate şi putere

În orice condiții de observare, în special în amurg, creșterea semnificativă a transmisiei de lumină, în special în spectrul albastru și violet, asigură o luminozitate mai mare, un transfer de culoare optimizat și un spectru mai larg de contrast. Pot fi observate chiar şi cele mai mici detalii

Lentilele de înaltă tehnologie, cresc semnificativ transmisia luminii

Lentilele sunt realizate din sticlă specială SCHOTT HT cu o excelentă transmisie a luminii. Datorită noii tehnologii de plasmă și vid la temperaturi ridicate ce se aplică lentilelor, învelișurile sunt de înaltă calitate. Lentilele de fluor oferă o fidelitate de culoare strălucitoare, iar sistemul de lentile HD oferă un contrast perfect și o imagine extraordinar de clară. Lentilele și straturile de acoperire de înaltă performanță elimină împrăștierea luminii.

Design compact și robust

Datorită designului compact și robust, este capabil să stea în orice poziție, apă și murdărie. Cele mai bune ingrediente, magneziu și titan au fost folosite, iar binoclul este rezistent la deteriorări printr-un strat rezistent de cauciuc. Datorită stratului de acoperire AquaDura este ușor de curățat.

Aspect și perfecțiune mecanică

Binoclul HD-PLUS se caracterizează prin eleganța discretă a seriei Ultravid. Seria "HD" este o serie superioară binoclurilor seriei anterioare. Utilizarea sa este extrem de simplă, mecanismul de focalizare este precis și butonul de focalizare cu numai 1,25x, permite atingerea întregului interval de reglaj de la punctul apropiat de focalizare la distanța maximă.

Disponibilitate: în stoc
Cantitate:

Descriere și parametri

Specificatii tehnice

Tip prisma

Roof

Magnificare

8x

Diametru obiectiv

42 mm

Unghi de vizualizare

7.4 (actual)

Camp vizual

130 m @ 1000 m

Distanta minima de focalizare 

3.1 m

Diametru ocular

5.25  mm

Eye Relief

13.3  mm

Ajustare interpupilara

58 - 74 mm

Corectie dipotrie

±4

Tip focalizare

Central

Montura trepied

Da (cu adaptor optional)

Dimensiuni

14.2 x 12.1 x 6.7  cm

Greutate

  790 g

Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.
Scrieți opinia dvs.
Top vânzări