Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728
Mai multe poze

Binoclu Leica Ultravid 7x42 HD Plus

Preţ:
13.132 lei
Numarul de piesa al Furnizorului: 40092
Număr articol: XTAV143-40092
  • imagine clară
  • claritate la redarea culorilor de contrast
  • utilizare îndelungată

Cu ultravid HD-Plus 50, Leica a dezvoltat o nouă familie binoculară Ultravid cu o transmisie și o rezoluție spectaculoasă, îmbunătățită. Binoclul Ultravid HD-Plus 50 - marcat cu gravura roșie "HD" pe curea - este disponibil cu opt, zece și douăsprezece măriri.

Luminozitate şi putere

În orice condiții de observare, în special în amurg, creșterea semnificativă a transmisiei de lumină, în special în spectrul albastru și violet, asigură o luminozitate mai mare, un transfer de culoare optimizat și un spectru mai larg de contrast. Pot fi observate chiar şi cele mai mici detalii

Lentilele de înaltă tehnologie, cresc semnificativ transmisia luminii

Lentilele sunt realizate din sticlă specială SCHOTT HT cu o excelentă transmisie a luminii. Datorită noii tehnologii de plasmă și vid la temperaturi ridicate ce se aplică lentilelor, învelișurile sunt de înaltă calitate. Lentilele de fluor oferă o fidelitate de culoare strălucitoare, iar sistemul de lentile HD oferă un contrast perfect și o imagine extraordinar de clară. Lentilele și straturile de acoperire de înaltă performanță elimină împrăștierea luminii.

Design compact și robust

Datorită designului compact și robust, este capabil să stea în orice poziție, apă și murdărie. Cele mai bune ingrediente, magneziu și titan au fost folosite, iar binoclul este rezistent la deteriorări printr-un strat rezistent de cauciuc. Datorită stratului de acoperire AquaDura este ușor de curățat.

Aspect și perfecțiune mecanică

Binoclul HD-PLUS se caracterizează prin eleganța discretă a seriei Ultravid. Seria "HD" este o serie superioară binoclurilor seriei anterioare. Utilizarea sa este extrem de simplă, mecanismul de focalizare este precis și butonul de focalizare cu numai 1,25x, permite atingerea întregului interval de reglaj de la punctul apropiat de focalizare la distanța maximă.

Disponibilitate: în stoc
Cantitate:

Descriere și parametri

Detaliile tehnice:
Referință: 40092
Mărire, x 7
Diametrul lentilei frontale: 42mm
Diametrul pupilei de iesire: 6mm
Distanța focală minimă: 17mm
Distanţa lentile 55-75mm
   
Factor de întunecare: 17,1
Câmp de vedere la 1000 de metri: 140m
Unghi:
Compensarea dioptriilor (dpt): ±4
Utilizați cu ochelari: Da
Vizor reglabil (retractabil): da
Claritate focalizare: focalizare internă
Sistemul prismei roof cu acoperire de corecție de fază P40 și sistem High Lux HLS ™
Acoperirea HDC ™ pe toate suprafețele optice, AquaDura™
Rezistența la apă:: până la 5 metri
Materialul cadrului: Magneziu
Gaz de încărcare: azot
Dimensiuni (LxlxH) mm 120x141x68
Greutate : 0,77kg
Accesorii din fabrică: manșon, curea pentru gât
Garanţie: 10 ani

Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.
Scrieți opinia dvs.