Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728
Mai multe poze

Binoclu Leica Ultravid 10x32 HD Plus

Preţ:
13.532 lei
Numarul de piesa al Furnizorului: 40091
Număr articol: XTAV122-40091
  • excelentă calitate optică
  • uşor de utilizat
  • imagine clară
  • compact, robust

Modelele Leica Ultravid 32 HD-Plus oferă performanțe de neegalat datorită designului compact, calității optice excelente și a focalizării ușoare. 10x32 HD-Plus este un partener perfect pentru excursii lungi și pentru vizionarea naturii pe teren accidentat. În timpul vizionării, câmpul mare de vedere al telescopului vă va oferi o imagine de ansamblu adecvată.

Luminozitate

În orice condiții de observare, în special în amurg, creșterea semnificativă a transmisiei de lumină, în special în spectrul albastru și violet, asigură o luminozitate mai mare, un transfer de culoare optimizat și un spectru mai larg de contrast. Pot fi observate chiar şi cele mai mici detalii.

Lentilele de înaltă tehnologie, cresc semnificativ transmisia luminii

Lentilele sunt realizate din sticlă specială SCHOTT HT cu o excelentă transmisie a luminii. Datorită noii tehnologii de plasmă și vid la temperaturi ridicate ce se aplică lentilelor, învelișurile sunt de înaltă calitate. Lentilele de fluor oferă o fidelitate de culoare strălucitoare, iar sistemul de lentile HD oferă un contrast perfect și o imagine extraordinar de clară. Lentilele și straturile de acoperire de înaltă performanță elimină împrăștierea luminii.

Design compact și robust

Datorită designului compact și robust, este capabil să stea în orice poziție, apă și murdărie. Cele mai bune ingrediente, magneziu și titan au fost folosite, iar binoclul este rezistent la deteriorări printr-un strat rezistent de cauciuc. Datorită stratului de acoperire AquaDura este ușor de curățat.

Aspect

Binoclul HD-PLUS se caracterizează prin eleganța discretă a seriei Ultravid. Seria "HD" este o serie superioară binoclurilor seriei anterioare. Utilizarea sa este extrem de simplă, mecanismul de focalizare este precis și butonul de focalizare cu numai 1,25x, permite atingerea întregului interval de reglaj de la punctul apropiat de focalizare la distanța maximă.

Disponibilitate: în stoc
Opțiuni disponibile:
Szín:
Cantitate:

Descriere și parametri

Detaliile tehnice:

 
Referință: 40291
Mărire, x 10
Diametrul lentilei frontale: 32mm
Diametrul pupilei de iesire: 3,2mm
Distanța focală minimă: 13,2mm
Factor de întunecare: 17,9
Câmp de vedere la 1000 de metri: 118m
Unghi: 6,5°
Compensarea dioptriilor: 4
Utilizați cu ochelari: Da
Vizor reglabil (retractabil): Da
Claritate focalizare: focalizare internă
Sistemul prismei: roof cu acoperire de corecție de fază P40 și sistem High Lux HLS ™
Acoperirea HDC ™ pe toate suprafețele optice, AquaDura™
Rezistența la apă: până la 5 metri
Materialul cadrului: Magneziu
Gaz de încărcare: azot
Dimensiuni (LxlxH) mm 116x120x56
Greutate : 0,565
Accesorii din fabrică: manșon, curea pentru gât
Garanţie: 10 ani
 

Videoclipuri asemănătoare:

https://www.youtube.com/watch?v=9UJfjTERlm8

Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.
Scrieți opinia dvs.
Speciale