Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Binoclu Leica Duovid 10-15x50

Preţ:
17.101 lei
Numarul de piesa al Furnizorului: 40420
Număr articol: XTAV162-40420
  • Mărire 10x și 15x
  • Imagine fixată
  • O gamă largă de aplicații

50 mm lentilă frontală, 10x sau 15x mărire oferă detalii mai jos, de înaltă performanță.
La mărire de 10x, obțineți o imagine fără vibrații cu o profunzime mare a câmpului. Trecând la mărire de 15x, detaliile sunt văzute în același mod.
Datorită calității excelente a imaginii, Duovid de 50 mm este, de asemenea, potrivit pentru observarea astronomică. Trepiedul necesar este inclus împreună cu binoclul. 

Designul ergonomic și de cauciuc de acoperire asigură o prindere sigură care contribuie la o imagine stabilă, anti-shake chiar și pe vreme umedă, sau chiar si cand este folosit cu mănuși. Mărirea de 15x este minunată pentru observarea păsărilor timide sau pentru vizionarea lunii peste o noapte tulbure. În același timp, o mărire de 10 ori permite o prezentare mai amplă a naturii. Putem comuta rapid și ușor între cele două niveluri de zoom, în funcție de nevoile noastre.

Leica răspunde nevoilor speciale ale unei game largi de utilizatori de binocluri și oferă soluții inovatoare pentru a oferi o alternativă.

Disponibilitate: în stoc
Cantitate:

Videoclipuri pe YouTube

Descriere și parametri

Mărire 10x și 15x
imagine fixată
o gamă largă de aplicații
50 mm frontlencséjű, 10x sau 15x mărire oferă detalii mai jos, de înaltă performanță duo binoclu ochi, care a fost anterior doar posibil spektívekkel.
La mărire de 10x, obțineți o imagine fără vibrații cu o profunzime mare a câmpului. Trecând la mărire de 15x, detaliile sunt văzute în același mod ca și ochelarii și cu două ochi!
Datorită calității excelente a imaginii, Duovid de 50 mm este, de asemenea, potrivit pentru observarea astronomică. Adaptorul trepied necesar este inclus împreună cu telescopul. În plus, telescopul este un companion excelent la scene de zor, sau dacă ne gândim la înălțime.

Designul ergonomic și de cauciuc de acoperire asigură o prindere sigură care contribuie la o imagine liniștită, anti-shake chiar și pe vreme umedă, sau chiar de o mână înmănușată. Mărirea de 15x este minunată pentru observarea păsărilor timide sau pentru vizionarea lunii peste o noapte tulbure. În același timp, o mărire de 10 ori permite o prezentare mai amplă a naturii. Putem comuta rapid și ușor între cele două niveluri de zoom, în funcție de nevoile noastre.

Ați avut vreodată un motor de căutare bine dovedit la un moment dat în imposibilitatea de a satisface o nevoie specifică de a mări? Acest lucru nu se poate întâmpla dacă Leica Duovid atârnă în gât! Duovid poate chiar să crească mărirea lui cu mărire de 10 ori cu 50%! Aproape un domeniu de aplicare spotting care pot fi utilizate pot fi stivuite, iar la o distanță trófeabírálatra, observații astronomice, este de până la adaptor stativ.

Leica răspunde nevoilor speciale ale unei game largi de utilizatori de telescop și oferă soluții inovatoare pentru a oferi o alternativă.

 

Detaliile tehnice:

Referință: 40420
Zoom minim x 10
Zoom maxim x 15
Diametrul lentilei frontale: 50mm
Diametrul pupilei de iesire: 5mm / 3.3mm
Distanța focală minimă: 3,8m
Factor de întunecare: 22.4 / 27.4
Câmp de vedere la 1000 de metri: 92m / 70m
Unghi: 6.5 °
Compensarea dioptriilor (Dpt): +/- 3
Utilizați cu ochelari: da
Vizor reglabil (retractabil): da
Claritate focalizare: focalizare internă
Sistemul prismei:  roof cu acoperire de corecție de fază P40 și sistem High Lux HLS ™
Acoperirea HDC ™ pe toate suprafețele optice
Rezistența la apă: până la 5 metri
Materialul cadrului: Aluminiu
Gaz de încărcare: azot
Dimensiuni (LxlxH) mm 126x195x67
Greutate: 1250g
Accesorii pentru fabrică: manșon, curea pentru gât
Garanție: 10 ani

Videoclipuri asemănătoare:

https://www.youtube.com/watch?v=9UJfjTERlm8

Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.
Scrieți opinia dvs.
Speciale