Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Armele și accesoriile airsoft

2019. 03. 26. 14:01:14

Pistoalele airsoft pe gaz sunt distractive între prieteni. În plus, cu atât este mai distractiv jocul, cu cât se adună mai mulți oameni în zonă. Dacă ați mai jucat paintball, utilizarea de arme airsoft nu va fi la fel de complicată.

Înainte de a face cunoştinţă cu regulile jocului, iată o scurtă istorie. Primul echipament alimentat cu gaz a început să se răspândească din Japonia în anii 1970. În Japonia, folosirea armelor a fost foarte strict reglementată, şi în Europa, doar la un moment dat în 2004 acest hobby special a devenit cunoscut. Până în 2004, doar grupurile restrânse au abordat arme cu aer, toate într-un cerc închis. Datorită revoluției internetului, de atunci au avut deja loc şi concursuri naționale cu  arme airsoft.


Specialitatea jocului se bazează pe încredere și onestitate. Gloanțele speciale din cauciuc nu lasă pată pe îmbrăcăminte sau pe piele ca în paintball. Prin urmare, dacă un jucător este ucis, el sau ea trebuie să indice cu mâna ridicată că a căzut din joc. Desigur, jocul poate fi aplicat în două moduri. Una dintre versiuni este jocul end-to-end, iar celălalt este jocul reversibil. Nu este nevoie de explicaţia diferenței dintre cele două. În modul final jucătorul care a fost lovit iese din joc iar în modul reversibil, jucătorul care a fost împușcat este lăsat în joc. Airsoft-urile sunt adevărate replici ale armelor de foc mai serioase. Dispozitivele alimentate cu gaz nu sunt capabile să cauzeze vătămări grave.