Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Arme cu gaz neletale: focus pe siguranță

Siguranța este extrem de importantă în prezent. Deși scenele din filmele de acțiune americane din Fort Wayne, din fericire, nu au loc zilnic, putem vedea la știri multe evenimente nefericite .

Experiența a arătat că, din nefericire, evenimente precum împușcăturile, furtul sau chiar violența stradală au loc peste tot în lume. Este firesc să ne protejăm familia de atrocități. Dar cum facem asta?  În România, achiziționarea de arme de foc este strict reglementată prin lege, spre deosebire de practica Statelor Unite, de exemplu. Cu toate acestea, conform cadrului legislativ intern, avem acces la diferite tipuri de arme de gaz, care pot fi utilizate cu ușurință într-o situație stresantă. Dacă ne gândim la posibilitatea unui accident vascular cerebral cauzat de adrenalină atunci când suntem surprinși de un intrus în mijlocul nopții, este firesc ca simpla folosire a unei arme cu gaz neletale pentru siguranța noastră și a celor dragi să fie un considerent important.

Arma cu gaz împreună cu cartușele potrivite poate fi accesată chiar și prin comoditatea cumpărăturilor on-line prin doar câteva clicuri. Experiența a arătat că, adesea, nevoia de siguranță atât pentru sine cât și pentru cei dragi poate fi satisfăcută prin posesia unui pistol de gaz. Important de știut că atunci când folosim un pistol de gaz, putem provoca o incapacitate temporară pentru atacator, care să ne ofere răgazul suficient pentru a scăpa sau pentru a informa autoritatea.