Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Aparat de detectat nori UOVision UM785-3G

Preţ:
1.946 lei
Numarul de piesa al Furnizorului: UOVUM785-4GGE
Număr articol: XTAV230-UOVUM785-4GGE

Set-up, gratuit 3G (HSPA +) captare a norului video!

Camerele noi de pe noul UOVision elimină setările complicate. Doar alege țara și operatorul din meniu, apoi descarcă un fișier de configurare de pe calculatorul dumneavoastră, iar apoi trebuie să fie copiate pe cardul SD și apoi introduceți IMEI și numărul de serie al dispozitivului în nor, atunci unitatea este deja operațională. Înregistrările pot fi accesate oricând în interfața web sau în aplicația mobilă (IOS și Android). Nu mai trebuie să deschideți e-mailuri unul câte unul, să le ștergeți din contul de e-mail. Proprietarul nu este deranjat de telefonul cu beep constante, care indică sosirea e-mailurilor, deci continuăm să recomandăm camerele de e-mail să le protejeze și să le protejeze. Aplicația telefonică contează în colțul comenzii rapide și indică numărul de înregistrări noi. Imaginile din cloud pot fi derulate cu ușurință, pot fi descărcate în orice moment și mai multe imagini pot fi șterse simultan. Pe Twitter sau pe Facebook, le putem distribui imediat din spațiul de stocare.
Cu ajutorul rețelei LTE 3G, puteți transfera imagini și clipuri video capturate, astfel încât să puteți înregistra instantaneu sau temporizat linii de imagine de înaltă calitate în format necomprimat, în funcție de setare, astfel încât să puteți obține maximum de timp. În funcție de setarea implicită a camerei, sunt primite 800 x 600 de imagini din cloud. În afară de imaginile comprimate, imaginile de înaltă rezoluție și videoclipul generat sunt indicate de o mică pictogramă în partea de jos a imaginii. Puteți descărca imagini de rezoluție superioară utilizând o setare de sistem separată: Meniul Setări - Elementul de meniu de la distanță - Introduceți un număr al cartelei SIM. Până la 10 secunde de video FullHD pot fi descărcate (19 Mb). Este foarte important ca această cameră să poată fi operată numai cu o cartelă SIM capabilă să primească mesaje SMS, dacă doriți să vedeți imagini mai mari sau să folosiți telecomanda. În plus față de rețeaua 4G, este în mod natural compatibil cu rețelele 3G / 2G.

Această cameră de înaltă tehnologie este o alegere excelentă pentru vânători și supraveghetori de natură.

FĂRĂ CAPACITATE!
Data de funcționare:
2021-12-01

Descriere și parametri

Analizator:

UoVision noua camera de jocuri UM785-3G Cloud combină toate avantajele camerelor non-imagistice și imagistice și oferă o serie de caracteristici noi pentru camerele sălbatice. Produce fotografii Full HD și fotografii de 12MP. De asemenea, dispozitivul înregistrează audio cu microfonul încorporat în modul de înregistrare video. Acesta poate fi setat pentru a înregistra video și fotografia simultan.
Platforma Linck Ease Cloud simplifică utilizarea calculatorului de la distanță, cu aplicații mobile. Schimbările generate în nor se schimbă, de asemenea, în cameră. Configurarea este mult mai simplă decât trimiterea prin e-mail a camerelor foto.
Modurile de scenă vă permit să alegeți diferite setări similare camerelor pentru a optimiza expunerea și viteza de declanșare în funcție de locul și de ceea ce doriți să captați cu camera foto.
Ecranul frontal de 2,4 "pe panoul frontal este amplasat în partea din față a unității, în spatele unei uși retractabile, așadar poziționarea camerei este mult mai ușoară decât în ​​cazul camerelor cu afișaj intern expandabil. Camerele au un afișaj mat care este mai puțin luminos decât soarele, astfel încât să putem privi înapoi mai repede la soare. Meniul maghiar al dispozitivului este simplu și logic, cu doar 6 butoane cu iluminare din spate pentru a vă ajuta să vă configurați dispozitivul.
Produce imagini și clipuri video alb-negru în culori, în timpul nopții sau în condiții de lumină scăzută, în combinație cu lumina naturală și condiții de iluminare puternică. Un senzor de lumină trece automat din modul de zi în modul de noapte și invers. În întuneric, camera este invizibilă cu 42 de LED-uri cu infraroșu de mare putere, de 940 nm care luminează scena. Blițul în infraroșu poate fi reglat.
Senzorul pasiv de mișcare în infraroșu cu sensibilitate ridicată (PIR) măsoară camera pentru orice mișcare umană sau animală. Sensibilitatea sa este reglabilă, unghiul său de vizualizare este de 105o, iar timpul de reacție este de numai 0,6 secunde.
Este posibil să setați imagini în timp real sau video fără activare la un moment dat. De asemenea, puteți înregistra manual.
Aparatul foto acceptă carduri de memorie WiFi  permițându-vă să descărcați imagini prin WiFi prin intermediul telefonului smartphone sau al tabletei fără a trebui să atingeți camera video. Acesta poate fi upgradat cu un card SD de 32 GB. Suprascrierea funcției vă permite să setați cartela SD care urmează să fie rescrisă atunci când este plină. Alternativ, se numește activarea mișcării, funcția temporizării și fotografierea manuală.
Funcționează cu 12 baterii AA ("creion"). Compartimentul pentru baterii poate fi complet eliminat din aparatul foto pentru o înlocuire mai ușoară a bateriei. De asemenea, are un conector de alimentare extern conceput pentru a deschide capacul camerei fără a scoate conectorul afară. Se comută automat la sursa externă de alimentare atunci când este disponibilă și se întoarce spre interior când alimentarea externă este oprită. Timpul de funcționare poate fi setat în mai multe moduri, chiar și în zile diferite ale săptămânii.
Design rezistent la intemperii.

* Notă:

Pentru moment, aplicația nu dă un semnal sonor când sosesc fotografiile, așa că vă recomandăm să utilizați camerele de expediere prin e-mail în scopuri de securitate. De asemenea, producătorul intenționează să utilizeze o funcție de alarmă sonoră pentru aplicație.
În prezent, nor și aplicația sunt în limba engleză, dar producătorul intenționează să adauge și limba maghiară în viitor.

Senzori 5MP
Afișaj 2,4
Alimentator extern Conector de alimentare (6V DC)
Conectori USB conector, 6V DC conector
Există o funcție de expeditor da
Dimensiuni 165x125x65mm
Greutate 495g
Rezoluții fotografice acceptate 12 MP
Moduri de înregistrare Ziua: culoare, În timpul nopții: Alb-negru
Sensibilitatea detectorului de mișcare ajustează (High / Normal / Low / Off)
Timp de reacție 0.6mp
Burst 1-10db
Rezoluții video acceptate 1080P (1920x1080), 720P (1280x720), WVGA (800x480)
Lungimea înregistrării video predefinită 5-60mp
Certificare de securitate: FCC, CE, RoHS
Domeniul infraroșu: 15m
Infra-Flash: built-in de înaltă performanță, invizibil pentru ochiul uman (940 nm)
Memorie: SD / SDHC (Wifi SD) 32GB-ig
Timp de întârziere între imagini 0mp – 60p
Informații suplimentare: data, ora, temperatura, faza lunii
Înregistrare vocală: da
Temperatură de operare / depozitare -20 - +60°C / -30 - +70°C
Umiditate de operare 5% - 90%
Garanție  1 an

Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.
Scrieți opinia dvs.