Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Alegerea profesională a sacului de dormit pentru utilizarea robustă

Sosirea toamnei oferă o posibilitate excelentă pentru excursii în pădure sau pentru pescuitul lângă lac, în cursul cărora noaptea paote fi necesară utilizarea sacului de dormit. Dar suportarea încărcării suplimentare datorită utilizării fără cort unii saci de dormit nu sunt în stare să se confrunte. În articolul următor am adunat cel mai importante criterii legate de cumpărarea unui sac de dormit, respectiv oferim o soluție economică și multilaterală cu Mil-Tec. 

Menținerea temperaturii - un sac de dormit robust este de acest fel

Cea mai mare cantitate de căldură ne părăsește prin cap, din această cauză gluga pliabilă ajută eficient păstrarea căldurii. Temperatura mai ridicată asigură dormitul mai confortabil și mai odihnitor, ca după trezire să putem continua cu forță sporită aventurile. Poate fi o decizie mai oportună în cursul perioadelor mai reci utilizarea sacilor de dormit cu glugă, ca să avem o căldură cât mai mare in cursul dormitului.

Alegerea mărimii corespunzătoare înălțimii

Este de recomandat în cursul alegerii să se aibe în vedere înălțimea corporală, ca timpul petrecut în sacul de dormit să fie destul de confortabil. Sacul de dormit trebuie să ofere posibilitatea de acoperire completă a corpului, și de protecție eficientă împotriva condițiilor meteorologice. Merită deci ca distanța de le picioare până la cap să se determine ca punct de plecare, și să se alege un tip de cel puțin această dimensiune în vederea odihnei fără griji.

Rezistența la apă este baza robusteței

Aversele de vară sau ploile de toamnă, lungi pot fi trăiri deosebit de neplăcute, dacă sacul de dormit nu este rezistent la apă. Rezistența puternică a materialelor polimere împiedică infiltrarea pecipitațiilor în sacul de dormit, astfel nu trebuie avut grijă din cauza umidității și răcelii.

Utilizarea buzunarelor pentru depozitarea valorilor importante

Sacii de dormit robuste posedă de obicei buzunare separate, în care se pot depozita simplu valorile noastre cele mai importante, de exemplu documentele și telefoanele mobile. Un criteriu important și practic este, ca obiectele de valoare să fie ușor accesibile, de aceea buzunarele mai mici de pe sacul de dormit se află la o distanță de o mână.

Greutate mai mică sau temperatură mai ridicată?

Merită să luăm cât mai repede decizia, la ce scop concret vom utiliza sacul de dormit. Dacă avem planuri pentru drumeții mai lungi, pe jos, atunci în acest caz este oportun să alegem dintre tipurile care oferă mai puțină căldură, dar sunt considerabil mai ușoare. Dar dacă camparea are un rol primordial, se recomandă alegerea de piese care oferă o temperatură mai ridicată, fiindcă se vor căra mult mai puțin timp. 

Sac de dormit Mil-Tec pentru piloți - o alegere sigură

Sacul de dormit Mil-Tec pentru piloți poate oferi destulă căldură și în vremurile mai reci, și se poate utiliza deosebit de practic mulțumită construcției compacte. Căldura plăcută este asigurată de către materialul de bază din poliester și de către interiorul umplut cu bumbac. Transportarea este ușoară și confortabilă, fiindcă sacul de dormit se poate fixa simplu în locul dorit cu ajutorul a două curele elastice, depozitabile în partea de la cap.

Dimensiunea sacului de dormit este de 185x70 cm, care în cazul înălțimii și greutății corporale obișnuite oferă volum îndestulător chiar și executării confortabile a mișcărilor din timpul dormitului. În cazul campării, taberelor și petrecerilor din grădină Mil-Tec este o alegere excelentă, dacă scopul este cumpărarea sacului de dormit simplu, dar confortabil.
Dacă ai orice întrebare țn legătură cu sacul de dormit, te rugăm ia contactul cu noi, și noi îți oferim ajutor în scurt timp!

Etichete legate de conținut: sac de dormit robust
Speciale